måndag 4 oktober 2010

Söndagsnöje. Eller nåt.


Köpte en skvallerblaska för högst tillfällig förströelse, i den kunde jag läsa att Lill-Babs ger falugorven ett ansikte, genom att låna ut namn och bild. Ett fyrsidigt reportage om en specialist på Homestyling inleddes med hennes utrop om att vi svenskar borde våga sticka ut lite mer och inte ha det som alla andra. I reportaget fick vi se inredarens egna hem med vita väggar, vita soffor med massa bruna kuddar i, beiga mattor och glasbord.....
En vinexpert lugnade resten av läsekretsen med att "Även erfarna experter gissar fel", puh, skönt att höra!!!
Och Amelia Adamo satt i med sängkammarblick i famnen på sin nya italienare, hårfrisören, Lucio Benvenuto. Han är väldigt duktig på "att laga mat och är både mammig och manlig". Och Amelia tror att Lucio har glädje av hennes snajdiga publisherjobb, -"eftersom jag tjänar mycket pengar och han får delta i uppsidorna, som resor och att få gå på roliga ställen." Amelia kör machostilen, och förkrymper älskaren till våp.
Hu.
Mer var det inte, så spara era pengar!

5 kommentarer:

  1. Tack för tipset Carina, har redan slängt ut allt vad blaskor heter, även senaste prenumerationen på "M" Amelias tidning, där hon i egen hög person stoltar på varje omslag, i olika munderingar och miljöer...ack ja...
    Lämpligt namn på hennes lille mops, Lucio Benvenuto (=välkommen på Italienska)!!

    Själv skall jag till Venedig snart och sjunga barockmusik ihop med, just det, Italienare såklart! Härligt! (Skickar kort senare..)

    /B-M

    SvaraRadera
  2. Åh, så roligt! Kommer du att hinna träffa din syster? Ser fram emot kort!
    Ja, om Amelia, det är verkligen synd om människor som inte klarar sin egen framgång, hybris står det skrivet över hela henne.

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2010-10-04 15:43

    I vissa affärer finns porrtidningar bakom blått kartong med texten "mest för honom". I mina elaka stunder vill jag gömma damtidningarna bakom rosa katong "mest för henne". Båda tidningstyper står för samma människosyn, människokroppen och människoöden degraderade till handelsvara!

    SvaraRadera
  4. Lill-Babs har väl alltid haft ett gott öga till korven!

    SvaraRadera