fredag 1 oktober 2010

Skrämselhicka.


I vår svenska riksdag sitter från och med nu en inröstad moderat Abdirisak Waberi, som anser att en ogift kvinna och en man inte får vistas ensamma i samma rum. Att musik som man dansar till bör förbjudas, precis som abort.

12 kommentarer:

  1. SKOJAR DU? ÄR DET SANT?
    /B-M

    SvaraRadera
  2. Han har inte gått någon av M:s politikerutbildningar, det är tydligt. Abortmotståndare har det funnits tidigare i riksdagen, men det här känns bara för mycket.

    Undrar om han anser att det är i sin ordning med gifta kvinnor som vistas i samma rum som män.

    hur som helst, han lär få problem.

    /Öbon

    SvaraRadera
  3. hahahahahaah dettqa är ju gammla nyheter, men ni kan ju vara glad att Fredde inte samarbetar med SD för det vore ju jätte tråkigt;P
    //Johnhenry

    SvaraRadera
  4. Johnhenry, är det möjligen Reinfeldt du menar med "Fredde"? Det är till att vara familjär med statsministern.

    SvaraRadera
  5. Gamla nyheter? Som de flesta svenskar inte har en aning om, john henry. Det är verkligen skrämselhicka, riksdagsmannens åsikter går ju precis stick i stäv med den frihet vi svenskar efterstävar så hårt.

    SvaraRadera
  6. Thorsten Schütte2010-10-01 14:20

    Men var står att han ha dessa åsikter? I länkerna hittade jag dom inte!

    SvaraRadera
  7. Klicka på "moderat", Thorsten, så kommer du in på stidio ett, där det finns en lång intervju. Det krävs att man lyssnar till slutet.

    SvaraRadera
  8. Thorsten Schütte2010-10-01 15:21

    Jag tror på Dina ord. lyssna i kontorslandskapet är igen höjdare...

    SvaraRadera
  9. Titta på "Slaget om muslimerna" det finns på P1, han tycker också att en man kan gifta sig med fyra fruar och att mannen får slå sina fruar.

    SvaraRadera
  10. Finns på YouTube menar jag.

    SvaraRadera
  11. Kanske något flera av er som valt "moderaterna",borde ha känt till tidigare.Men så är det ju,sent vaknar syndaren,därför fick vi "bara" 5,7% av rösterna...Tack o Lov räckte detta för, att hindra vänsterdrägg,typ "johnhenry" och miljöfanatiker från makten..Som SD:are ser jag nu fram mot nästa val 2014...Om jag lever....

    SvaraRadera
  12. @Lars Å månsson
    Du missuppfattade mig jag röstade SD det jag skratta åt var att alla demostreade mot de onda "SD" när dom har karlar som dom i sina led, ganska typiskt för svenska samhället imo.

    SvaraRadera