måndag 18 oktober 2010

Skånsk varning för akut lövhalkschock, så se upp - nä, jag menar ner!


Sydsvenskan skriver att sinnet har runnit över på SMHIs meterog Sten Laurin, främst på grund av journalistkollegors kaosartade inställning till vädret.
- "Jag har mer än en gång irriterat mig på hur löpsedlarna använder ordet kaos för händelser som inte är så ovanliga."

Fast vi har ju vant oss. Först kommer lövchocksdramatiken, sen kommer höststormstragedierna och snökaos-sammanbrotten, därefter julblixthalkan, istappskrashen, tö och härdsmälta, vårflodskatastroferna, den dödliga somarhetts-skrällen, växthuseffektsdråpslaget, och jorden går under om forskarrapporterna om nakenkrisen stämmer.

Så jag uppmanar alla att ta det extra försiktigt på hemvägen ikväll.
Det finns stor överhängande risk för löv, många löv, gula löv, jätteröda löv och till och med blöta löv på vindrutan, så se upp!

1 kommentar:

  1. Man skall vara försiktig med allt..Men i Skåne finns andra faror som skrämmer...Getton med "ungdom" som på dygnets alla timmar roar sig med väskryckningar från äldre sjuka,framförallt kvinnor..Rån och nedslagning av alla åldersgrupper av män,dygnet runt..Skotlossning på öppen gata,är en företeelse som sker varje vecka..Mord och utpressningar,samt därtill mordbrännder..Ja,listan kan göras lång,men som du ser hamnar risken att halka på ett löv långt ner på skalan...

    SvaraRadera