torsdag 28 oktober 2010

Jeeeeeaaajjjjhhh -


för mina nya vinterskor!
Värsta snofsiga pälsfodrade vinterstövletterna hittade jag igår, och jubel och dunder - med följer en nyckel, med vilken man snabbt som ögat kan fälla ut broddarna när det är halka!!!!
Utom på Hornsgatan.
Ingen mer Bambi på hal is, här kommer jag med mina osynliga broddar. Tack för det.

3 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2010-10-28 12:45

    Dessa skor skulle mina sytrar ha behövt i Berlin i vintras, när pendeltågen inte gick, T-banan och bussarna gick på kryckor, cykeln gick inte att använda och bilen fastfrusen och inplogad vid trottoaren. Folk gick till och från jobbet, två timmar på morgonen, två på kvällen, på isiga trottoarer (eftersom temperaturen där näre oftare än här översteg för en kort tid nollan emellanåt).

    SvaraRadera
  2. Har alltid avskytt att inte ha fast mark under fötterna -det gör så otroligt ont när man landar. Sen vet man ju hur lååååång tid det tar att läkas!

    SvaraRadera
  3. Köpte sådana kängor i förra veckan, utan att veta om de utfällbara broddarna. Tack vare din info om den medföljande nyckeln, kunde jag räkna ut varför jag också hade fått med en nyckel! Tack för det! Jag köpte annars kängorna för att mina urtida curlingkängor var för slitna i sulorna och för att blixtlåsen därbak hade gått sönder. Och så avskyr jag att frysa om fötterna.

    /Öbon

    SvaraRadera