måndag 18 oktober 2010

ho-ho-ho...astroturfing...jag tror jag dör...hoha-ha!


Expressen tack för dagens absolut härligaste skratt, åh så roligt!

Medan resten av världen börjar fundera på och inse att det finns problem med multikulti och massinvandring utan integration, så skaffar Sverige sig 7-dubbla totalt insynsskyddande och vadderade skygglappar. Idag har Expressen en artikel om att de negativa kommentarer som skrivs mot deras enögda propagandaartiklar - de finns inte. Egentligen.
Alla som själva skriver kommentarer och inbillar sig att det är andra helt vanliga människor som också skriver kommentarer, får nämligen nu lära sig att så är det inte. Alla simpla och felaktiga åsikter mot Expressens skribenter är bara fejk, skrivna av SD-lobbyister och SD-organisationer. Det finns t.o.m ett nytt fint ord för det här; astroturfing.
Vilket hysteriskt självbedrägeri!
För mig låter det lika obehagligt som DDR - alla som inte tycker lika rätt som Expressen - de finns inte.

5 kommentarer:

  1. Ja varför tar dom inte bort kommentatorsfälten helt då så behöver dom ju inte ens fundera?

    SvaraRadera
  2. Ja, eller går steget fullt ut - och cencurear alla komentarer som tycket "fel"!

    SvaraRadera
  3. Carina-Fina,din slutsats och jämförelsen med DDR stämmer till 100%.Första gång jag verkligen upptäckte detta var för c:a l5 år sedan,vid en tullvisitation i Trelleborg.Eftersom min fru behövde sina mediciner,även när vi tidvis bodde i Sverige,vände man uppochner på vår bil,när man såg hennes piller....Efteråt funderade jag över deras beteende,och fann alltfler likheter med den ryska zonen.Efter att flyttat tillbaka hit,har detta system alltmer klarnat.Den ofrihet de forna östtyskland hade,fann jag genom vår PK-press,som befaller vad folk skall tycka och tänka."Neues Deutschland",kommunisternas organ har varit läromästare,och PARTIET är de ända som har rätt !!!!(till viss del facket)

    SvaraRadera
  4. Re:Anonym
    Nej ta bort kommentatorsfälten skulle ju innebära,att dessa människor i in egen skyddade värld,skulle förlora insikten vad den "fritänkade delen av befolkningen"tycker och tänker!!Dessutom skulle de ju inte kunna vidareutveckla sin indoktrinering.

    SvaraRadera
  5. Du som tycker att Afghanistan är ett "jävla land"... Varför vill du då inte välkomna och hjälpa de stackars människor som flyr därifrån i rädsla av sina liv? Det går inte ihop för mig.

    SvaraRadera