lördag 9 oktober 2010

Brunne gjorde bort sig.


Kyrkan måste vara höjd över politiken.
Eva Brunnes predikan hölls i samband med riksdagens högtidliga öppnande, men biskopen agiterade mot församlingen hon predikade för.
Eva Brunne borde givetvis månat om samtliga närvarande riksdagsledamöter i kyrkan, och ha hållit sig till det kristna budskapet och vad som sägs i evangelierna. Jesus umgicks med både syndare och publikaner, "här är inte jude eller grek, alla är välkomna i Guds rike."
Biskopen avslutade den delen av predikan med:
"Och om någon tystnar eller tystas i kampen för människovärde, måste vi se till att också stenarna ropar. Vi gör det med Guds hjälp "
Det går sorgligt nog bara att tolka på ett sätt.

Demonstrationen som Eva Brunne deltog i och åberopade arrangerades av ”Breda fronten mot rasism” och Septemberallianse, som bl.a består av utomparlamentariska organisationer som Rättvisepartiet Socialisterna, Revolutionär Kommunistisk Ungdom, Arbetarmakt, SUF Stockholm.

En kyrka som ylar med vargarna skrämmer bort tusentals medlemmar

1 kommentar:

  1. Dessa organisationer har också ansvaret för landets "resande yrkesdemonstranter".Våld som molotovcocktails och stenar hör till deras "ohörsamhet" mot demokratin.F.ö tillhör denna biskop också "Palestinarörelsen",åter en vänsterextrem organisation.Ja,man kan fråga sig hur en biskop kan tjäna, såväl den onde som sin Gud !!!!

    SvaraRadera