fredag 1 oktober 2010

Århundradets imagehaussning!


Usama bin Ladinsitter där i sin eldvapenbeströdda hemliga grotta kliar sig fundersamt i skägget och uttrycker bekymmer för klimatförändringarna i världen.
Så gulligt.
Imorgon kommer det nya rapporter via djungeltrumma om att han tycker att vi ska ta hand om våra sommarkatter, rasta hundarna var fjärde timme, hjälpa gamla tanter över gatan och trösta Kicki Danielsson.

Usama tigger om sympati.
Men, vi tror honom INTE!

4 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2010-10-01 15:24

    Nej, jag tror inte på Usama, förstås. Men efter tsunamin blev det fred i Aceh-provinsen, folk fick viktigare saker att tänka på än att kriga mot varandra. I det bästa av alla världar skulle något liknande bli följden av översvämnigarna i Pakistan!

    SvaraRadera
  2. Jag tror liksom vanster rorelsen i Sverige att sa fort Israel ger Palestina tillbaka till palestinierna sa kommer Osama visa sig vara en fin manniska som bara vill fred. Ahmadinejad kommer ocksa visa sig vara en fin manniska liksom alla andra diktatorer i hela varlden som staller till fortret och begar brott mot manskligheten endast pga Israels beteende gentemot Palestina.

    SvaraRadera
  3. @ Anonym sa..2010-10-01 08:18

    Är du miljöskadad?

    SvaraRadera
  4. Amerikanerna har aldrig varit på månen, John F. Kennedy var homosexuell, Ahmadinejad är INTE jude, klimatförändringar är judarnas fel och Islam är världens minsta religion... eller?

    SvaraRadera