fredag 17 september 2010

Vojne, vojne, SD. Översvämningarna i Pakistan och bränderna i Ryssland, vad ni ställer till med.


SD-succé kan sänka kronan
Innan valet ens är klart kommer nu storbankernas chefsekonomer och säger att en situation med SD som vågmästare riskerar nya kronfall.

AnnCharölotte Marteus på Expressen går ännu längre. Utifrån några helt sjuka anonyma nät-trollskommentarer bygger hon frejdlöst upp en krönika om att alla SDanhängare vill att hon ska bli våldtagen av muslimska män?!?!?!

Hey, hey, Marteus, jag dömer dig som skyldig för sjaskigt, ogrundat och ovärdigt förtal av en icke homogen grupp som inte kan försvara sig. Vargen kommer, vargen kommer....
Demoniseringen är total.
Vad hände med sans, lugn, besinning?

3 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2010-09-17 11:26

    Störtlöjligt. Om marknaden vore så orolig för ett "dödläge" skulle kronan svaja rejält redan nu. I stället stiger den mot både € och $, vilket visar att marknaden ha ett större förtroende än media till politikerna att efter valet hitta ett vettigt sätt att regera Sverige i alla sannolika parlamentariska lägen.

    SvaraRadera
  2. Dommedagen är nu nära.Knappa 2 dagar och hela vårt land går under.(RAGNARÖK) Med buller och brak,inträffar det oundvikliga.Efteranalyser av utländska bedömare,får söka förklara detta kaos o.ekonomins sammanbrott.För mig personligen innebär det att firandet,efter vårt inträde i Riksdagen,får ske med viss försiktighet.Man vill ju gärna suga på en såååå god karamell,även dagen efter.Kanske som Ali Bab och de 40 rövarna,30 dagar långt..Men det jag framför allt ser fram emot,är minerna hos de nu regerande sju.Ingen nämnd,ingen glömd...inkl hela PK-pressen !!!

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera