onsdag 1 september 2010

Mona gör självmål - igen!


Expressen kunde på onsdagen avslöja Socialdemokraternas nya annonskampanj, där paret Reinfeldts privatekonomi skärskådas. Annonsen ska publiceras under torsdagen på helsidor i flera tidningar och i den redovisas bland annat hur mycket Fredrik och Filippa Reinfeldt totalt fått i skattesänkning den senaste mandatperioden.

Men vänta nu, visst stod Baylan och gjorde stor grej av Bibelns tio budord och bad om en respekt för en snygg valrörelse?
Vad hände sen liksom?
Det måste ligga en total missbedömning, no fingertoppsgefühl, samt grov underskattning av väljarna bakom idén, ty avundsjukans spöke ger bara slaskpolitik.
Som ingen vill ha.

4 kommentarer:

  1. jag skiter i skattesänkning men jag är flyförbannat för att LO sponsrar Mona Sahlin(S),-hon FÅR 78.000kr/mån från LO och LO-medlemmarna står för kalaset GENOM sina medlemsavgifter..

    SvaraRadera
  2. Carina, Expressen och AF du vet! Hälften är förmodligen spekulationer.....
    /B-M

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2010-09-02 08:32

    Det vore bättre om partilednigarna litade mera på magkänslan och mindre på spindoktorer, närdom lägger upp sina kampanjer!

    SvaraRadera
  4. Vem pratade om att det inte skulle snackas om Toblerone och liknande? Hm, har för mig att det var någon från rödgröna sörjan

    /Öbon

    SvaraRadera