måndag 27 september 2010

Märkligt tyst om engelsk politik.


På den brittiska politiska himlen seglade för ett tag sen upp två bröder Miliband som har konkurrerat om att bli brittiska Labours nya leading star.Båda bröderna är karismatiska och har lite efterlängtad star quality, jag menar säga vad man vill om Gordon Brown........
Trots att mamma Miliband hoppats att ingen av dem skulle vinna så är det i alla fall klarrt nu,DAVID Miliband gratulerade ädelmodigt och konstaterade bara ihärdigt att That´s life och att han är otroligt stolt över sin lilebror Ed t vänster på bilden, nu ny ledare för Labour party.
Men långt därinne i hjärtat sitter kanske en ledsen liten pojke och gråter över att lillebror tagit hans älsklingsleksak igen, och att en dag, en dag, då jäklar ska han njuta hämndens hämnd på den lille bortskämde äckelsmilfinken!!!!
Under tiden ska han försöka sopa lite marxiststämplar under mattan tills nästa race.

2 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2010-09-28 07:58

    Socialdemokratins kris är densamma i Sverige, Tyskland, Storbritannien o s v. Jag tror att man på jakten efter mittenväljarna har tappat en del av sin identitet och själ!

    SvaraRadera
  2. Vad vet en sån som du om Marx och marxism egentligen? Ärligt talat och inte hatiskt skrivit. Att du inte har någon verlighets koppling är uppenbar. Det är den yngre (vinnaren) som anses vara längre till vänster än den äldre (förloraren). Sen att antyda att Labour skulle vara ett marxistisk parti eller liknande blottar din okunnighet. Men det är ju det som är innehållet på din blogg.

    :)

    SvaraRadera