fredag 24 september 2010

Mannen som är rädd för möss.


Några mil från Ground Zero, där 2.600 människor dog i terrorattackerna den elfte september 2001, anklagade Ahmadinejad USA själv för att ha iscensatt händelsen. Motivet skulle ha varit att få fart på den inhemska ekonomin och att undsätta Israel i Mellanöstern.
Han får nog akta sig, mössen i hans land blir bara fler och fler och fler och fler.
And I like it.

16 kommentarer:

  1. Det gjorde han inte alls. Han sa att det är en av de mer kända teorierna som florerar.

    SvaraRadera
  2. Mr besserzisser har kommenterat-
    fast rätt ointressant i sak hur presidentens påstående formulerades.

    SvaraRadera
  3. Självklart. Det ligger ju i USA's intressen att felcitera och missförstå Dr. Ahmadinejad så mycket som möjligt. Demonisera honom! Skapa ännu en fiende!
    Jag föreslår att du läser 1984 av George Orwell. Kanske man förstår vissa saker bättre då.

    SvaraRadera
  4. Men komigen det är inget nytt. Bara för att korrupta politiker inte vågar ta upp frågan inför världen betyder det inte att saken inte Existerar. Ni förblindar er själva det kallas för arrogans.

    SvaraRadera
  5. HAn sa bara att det var en av de mer kända teorierna. Dessutom så är det vanligt att de översätter vad han säger fel. Jag pratar själv farsi och har märkt vid flera tillfällen där man tolkar fel. Dessa feltolkningar ger då en fel bild av Ahmadinejad och Iran.

    Dessutom var det endast USAs representaner som reste sig upp och gick därifrån. Andra satt kvar. Varför reste sig inte allihoppa?

    SvaraRadera
  6. Det är klart det var något som inte stämde i den officiella förklaringen. Youtuba Building 7 och ta en närmare titt så förstår du nog vad jag menar. Sen är det klart att FN och resten av den korrupta samhällseliten ser detta som ett sätt att få opinionen på sin sida.

    SvaraRadera
  7. För övrigt är även Ahmadinejad lika korrupt som dom vi har här i europa och resten av världen. Där pengar är motivationsfaktorn uppstår hat och girighet. Enkel ekvation...

    SvaraRadera
  8. Anonym sa: "Dessutom var det endast USAs representaner som reste sig upp och gick därifrån. Andra satt kvar. Varför reste sig inte allihoppa?"

    Eh, nej. USA, Kanada, flera sydamerikanska länder och alla EU-länder gick. Vem vill dessutom lyssna på en man som tycker att världen borde styras av "profeter"..?

    SvaraRadera
  9. @ Arman, Jasså du? Lika korrupt?? Har du någonsin sett att Ahmadinejad har de materiella tillgångarna som resten av världens ledare har? Har du sett honnom med olika kvinnor? Har du sett honnom på strippklubbar? Vad är det som han gör som är så korrupt? Han är en av de få som vågar säga emot USA och Israel.

    SvaraRadera
  10. @ Rikard.
    Ja ok EU, Kanada och resten av USA-sympatisörerna. Och vem ska världen styras av istället tycker du? USA? Ryssland? Kina?

    SvaraRadera
  11. youtuba ahmedi nejad liv och se hur enkelt han lever. Roligt när människor snackar om korruption och tror det är något bara presidenter och ledare kan ha.. Varför tänker vi inte så, Hur korrupta är vi? :)

    SvaraRadera
  12. Iran är ett djupt orättvist samhälle. Det frodas korruption , narkotika och prostitution ( en timmes äktenskap utfört av mutad imam).
    Det skulle kunna vara ett fint land för alla perser om det funnits rättvisa och solidaritet. Men det råder en religiös roffarmentalitet i landet.
    e olsson

    SvaraRadera
  13. Och vad kan du säga om 9/11?
    Vilken TEORI har dem lärt dig?

    SvaraRadera
  14. "Iran är ett djupt orättvist samhälle. Det frodas korruption , narkotika och prostitution"
    Ahhh, i Sverige finns väl inte narkotika, korruption och protitution??
    Inte heller i USA. Det är ett fint och moraliskt land.

    SvaraRadera
  15. Låt Ahmadinejad vara ifred ! Killen är fredligare än våra västledare med miljoner liv på deras samvete (f ö anser jag att dem inte har något samvete).
    Blair och Obama får pris när dom dödar människor och den här mannen får bäh när han använder sin rätt att få tala.

    SvaraRadera
  16. Och Bagdad Bob var inte svart om tungan,,,,,,

    SvaraRadera