söndag 12 september 2010

Jeeeeeiiiijjjj, vi är i alla fall världsmästare på att köra bil!


När skolorna är kaos, gamla ligger inlåsta på sina rum, folk dagligen skjuter varandra på öppen gata, demokratin svajar, tandvården är för dyr för många, sjukhusköerna långa, ja välfärden är inte vad den borde vara, shame on you politiker.
Så ska vi inte misströsta. För lyssna här:
Varje år omkommer en miljon människor i världstrafiken. Bland unga är trafikolyckor den vanligaste dödsorsaken. FN vil nu försöka vända utvecklingen med Sveriges hjälp - Sverige är ledande på trafiksäkerhet och anses som det stora föregångslandet och förebilden.
En liten tröstklapp på bröstet till oss hårt tärda svennar.

2 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2010-09-12 18:44

    Ja, här är Sverige verkligen världsledande. det jag önskar mig, dock, är en Claes Tingwall och en lika stor satsning på förebyggandet av fallolyckor och självmord, det dör ungefär tre ggr så många människor var per år av dessa dödsorsaker i Sverige än i trafikolyckor! Om politikerna inte kan vara så ärliga och avskaffa trafikförsäkringsskatten igen föreslår jag att den oavkortat går till detta ändamål!

    SvaraRadera
  2. Det var som sjutton, men att vi ligger lågt, har jag misstänkt länge. Landets ekonomi har ju också prisats föregående vecka! Heja Sverige friskt humör!

    SvaraRadera