tisdag 7 september 2010

IDIOTER!


En amerikansk kyrka planerar att elda upp Koranen på årsdagen av terrorangreppen mot USA den elfte september.
-"Detta är precis vad talibanerna behöver för att starta nya krigshandlingar, och kan för evigt sänka hela uppdraget i Afghanistan", säger den amerikanske overcommandern i Afghanistan, general David Petraeus. Och menar att soldaternas liv hamnar i än större fara.
Den förestående Koran-eldningen har inte helt oväntat utlöst protester från muslimer i USA, och redan lett till demonstrationer utanför den amerikanska ambassaden i Jakarta.

Den amerikanska sekten anser att islam är djävulens verk och erbjuder bland annat skydd för kvinnor som önskar lämna islam.
JAMEN, TYCK DÅ DET! ARBETA EFTER ER ÖVERTYGELSE - MEN SÄTT FÖR HELVETE INTE ELD PÅ KORANEN!
DET ÄR JU INGET ANNAT ÄN EN UPPMANING TILL RELIGIÖST VÄRLDSKRIG, OCH DESSUTOM ATT SÄNKA SIG LIKA LÅGT SOM ALLA ANDRA LALLANDE OCH VRÅLANDE FLAGGPYROMANER!!!!!!

4 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2010-09-07 10:29

    Man tar sig för pannan. Det här är ju ungefär lika intelligent som att titta efter med en brinnade tändsticka om det finns bensin kvar i tanken...

    SvaraRadera
  2. Det är en galen värld vi lever i.
    Vi behöver mänsklig värme och omtanke om varandra, därför skrota ALLA gudar.

    vänligen, Eva-Marie

    SvaraRadera
  3. De söker konflikt, dessa sekter.

    /Öbon

    SvaraRadera
  4. Jag påminns om högstadiet. En del retstickor viftade precis framför ansiktet på en och sa "Luften är fri". De gjorde aldrig det framför hårdingarna för de visste att i så fall fick de stryk, och ingen skulle tycka nåt annat än att de hade sig själva att skylla.

    /null

    SvaraRadera