tisdag 21 september 2010

Idag är det vardag - men på fredag blir det jubelfest!


En helt vanlig dag - den första sedan i påskas. Det är grått, det är regningt, jag måste ta på mig höstanoraken på hundpromenaderna, hemma ska jag börja rensa skåp, ringa och beställa tandläkartid och göra såna där vardagssaker. Det är inte alls fel.
Fasssst:
först så ska jag packa väskan!!!
Vad har man på sig i Bryssel, Viktor messar att det är 20 grader fortfarande, jag måste ha bekväma kläder för den låååånga tågresan, frukt och böcker, en snygg kavaj några fräscha blusar, nya jeansen, någorlunda bra gå-skor, högklackat för våra middagarna, sidenmorronrocken för våra frukostar och.....och......och - VAD jag längtar!
Oförmågan att tryckutjämna skickar mig på torsdag med tåg till Malmö, där jag övernattar, vid 5-tiden nästa morgon bär det av till Köpenhamn. Där ska jag på hovedbangården hitta mitt tåg till Hamburg, som sen ska ta mig till Köln, i Köln buyter jag igen och sen är - nästa Bryssel!
Då ska jag krama min påg, och hålla i varenda minut och bara, bara ha roligt tills jag sätter mig på hemvändande tåg.

2 kommentarer:

  1. Arbetslös svensk får 2 000 kronor – invandrare 8 760

    http://www.friatider.se/arbetslos-svensk-far-2000-kr-invandrare-8760

    SvaraRadera
  2. Thorsten Schütte2010-09-23 15:31

    Hej Carina!
    När vi bada är tillbaka fran kontinenten sitter förhoppningsvis alliansens partiledare + MPs sprakrör i konklave och släpps inte ut innan en regeringsöverenskommelse är klar. Och självklart ska SD ha en utskottsplats, med 5+1+1+1+1 = 9 platser för regeringen, 6+1 = 7 för de röda och 1 för SD ser jag inget bekymmer med detta!

    SvaraRadera