måndag 13 september 2010

Hatet som Sverige väljer att inte se.


Arild Svensgam, 62 år, som är andranamn på Sverigedemokraternas kommunfullmäktigelista i Falköping fick sina båda bilar vandaliserade natten till söndagen.

7 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2010-09-13 12:35

    Bilden är klippt ur västnytt. Alltså har medierna uppenbart sett hatet...

    SvaraRadera
  2. Västnytt, SvD, DN, Expressen, Aftonbladet......
    En fluga gör ingen.

    SvaraRadera
  3. Här (på landet) kan man inte lämna sin bil på infartsparkeringen över natten, då blir den sönderslagen, utbränd och däck och navkapslar blir stulna. Det alldeles oberoende på politisk färg hos bilägaren.

    SvaraRadera
  4. Just i det här fallet kanske det hade ett politiskt motiv.
    Vicket land du beskriver! Är det Beirut eller?

    SvaraRadera
  5. Re:Anonym
    Har i och för sig ej bott på landet,sedan många år.Men även i städer och tätorter finns detta fenomen.Eftersom jag inte känner till din ålder,vill jag ge dig en liknande omvandling.På
    60-talet och början av nästa,pågick konlikter i framför allt Vietnam med grannländer.Våra dåtida politiker,gick arm i arm med kommunisterna.Allt vad som kunde uppfattas som väst,var med en gång out.Varför kunde sådant ske??
    Jo en ny form av mode skapades,för att SOLIDERISERA med kommunistländerna.Blåkläder och nedslitna jackor (gärna med hål på)blev en symbol för dessa vänsteraktivister.Detta mode har fortplantats till dagens jeans och gymnastikskor.Mao och hans Kinesiska undersåtar,klär sig tills idag enhetligt i sina gröna skjortor (med få undantag).Kan man på ett sådant sätt fördumma ett folk,kan man också påverka denna våldsmenatalitet av importslag.till just bilbränder etc.Allt för att alla,skall vara stöpta i samma form.Inga "rika",alla skall jämställas från gamla Högerpartiet till Hagbergs gamla rysskramare..Ja,jag vet min tid är sedan länge utgången,men fundera får man ju,till sista andetaget fortfarande..

    SvaraRadera
  6. Inte Beirut, men en liten landsbygdskommun. Vanliga, hederliga killar i yngre tonåren, som "inte har nåt att göra". Och så föräldrar som inte har en aaaaaaning, fast alla vet om vad som pågår.

    Och, eftersom jag har tittat in här ett par gånger, vill jag påpeka att alla små marodörer har svenskt ursprung sedan generationer tillbaka, det är inte en inflyttningskommun, utan en utflyttningskommun.

    Min poäng med förra inlägget var att det KANSKE hade ett politiskt motiv att sd-kandidatens bilar blev förstörda, men det KAN också bero på vanlig tristess hos några tonåringar.


    @Lars: jag är 45+

    SvaraRadera
  7. Re:Anonym
    Tyvärr inträffar dessa bilbränder, in engros på alla platser.I den del av landet som jag har mina bopålar,sker dessa bränder med hjälp av arabiska "ungdomsgäng".I motsats till vår svenska press,nämner jag inte sådana extrema handlingar,vid annat än vad de är.Men det finns ju också s.k AFA-grupper,skickade av Lars Ohlys parti bl.a.Dessutom en lång rad misslyckade yngre,som tyvärr hamnat på brottsbanan.Men jag tror att vi båda är eniga i en sak,att angripa döda ting hör inte till vår kultur...Lika lite som dagis,skol och garagebränder.

    SvaraRadera