tisdag 14 september 2010

Finns det ett liv efter valfläsket??????



Ja, ni! Hörde just V försvara sin stripshow på radion: ändamålet helgar medlen, somliga bluffar, somliga flörtar, somliga fuskar, somliga bjuder på sprit, allt går ut på att skaffa sig röster. V kör med burlesque, vilket inte alls är samma sak som strippa. Strippor tar av sig kläderna, och i burlesque tar tjejen av sig - kläderna. Fast annorlunda.

Mona Sahlin var hos Lotta Bromé i P4 idag, variationen i journalisternas frågor är så ynkligt påver, så t.o.m jag kunde rabbla svaren nu - före Mona Sahlin.

Så om det finns ett liv efter valet - please ta mig dit. NU!

3 kommentarer:

  1. Burlesk är faktiskt annorlunda än vanlig striptease. Det är svårt med nyanserna för de som inte gillar nakenhet. Burlesk är en humoristiskt framförd stripshow, ofta utan målet att få betraktaren "kåt".

    SvaraRadera
  2. Tack för info! Men vad händer om betraktaren blir "kåt", är det då inte burlesque längre. Eller är det betraktaren som sitter där med fel känslor?

    SvaraRadera
  3. Undrar om v har funderat på att ha en karl som gör helikoptern på scen. Det blir man inte särskilt "kåt" av, men någon kan ju tycka att det är humoristiskt.
    Förslaget framfört i jämställdhetens namn.

    /Öbon

    SvaraRadera