måndag 27 september 2010

Dags att lägga ner bloggen?




Botox-specialister konstaterar att de av klienterna som är kontorsarbetare sannolikt kommer att visa tecken på för tidigt åldrande.

- Om du är en av de olyckliga som rynkar pannan eller kisar när du koncentrerar dig på skärmen, så kan det sluta med skarpa rynkor och veck. Men det kanske mest överraskande är hur många kvinnor som får hängkinder för att de sitter stilla länge i samma ställning. Halsmuskulaturen blir kortare och slappare av att titta ner, och till slut får man dubbelhaka.
Problemet kommer att bli värre allteftersom en generation nu växer upp som använder datamaskiner hela livet.

Och hur blir det med alla blondinbellor och Kissiesar med sina ungdomskultbloggar, hur i all världen ska de se ut när de blir pangisar? Kinder som hänger ner i knäna? Behå för bloggkinder i framtiden?

3 kommentarer:

  1. Haha, ja det ligger något i det! Men Carina för att motverka hjälper det att tugga tuggummi!! Det stärker ansikts- och halsmuskulaturen! Det är därför som mer och mer personer har börjat tugga tuggummi (inkl jag själv).
    Bilden på vovven är underbar!
    /B-M

    SvaraRadera
  2. Är det sant? Tuggummi? Tack goaste B-M, saved my day! Här ska det tuggas. Visst är hunden alldeles obeskrivligt underbar!

    SvaraRadera
  3. Ja, särskilt dom underbara läpparna, eller vad det heter. Min goa golden har också sådana, men betydligt mindre och när man lyfter på dom så ser man huggtänderna, som han för övrigt aldrig använder. Han visar dom ibland när han är glad..
    Sedan vet inte jag hur spänstig man blir i skinnet av tuggummi, tycker mej inte se någon skillnad om jag ska vara ärlig..hihihi
    /B-M

    SvaraRadera