måndag 23 augusti 2010

SD, politikernas favoritmobboffer.


Retorikexperten: "Gudrun Schyman blev allt mer upphetsad under samtalet. Till slut sade hon att det var genant att prata med Åkesson. Hon tillrättavisar honom och säger "Du är väldigt okunnig". Även kroppsspråket påverkas – hon reser på sig så att hon blir större."
När Göran Persson gjorde samma övertramp i härskartekniken fick han massor med stryk i media.

En het debatt i Agenda om våldtäkter i Sverige, mellan FIs Schymann och SDs Jimmie Åkesson.
Ett typexempel på avsaknad av argumentation hos härskarkvinnan , som reser sig upp och säger - Du är dum i huvudet. Punkt.
Beklämmande.
Att inte de stora dagstidningarna ens kommenterar denna debatt är ett skrämmande bevis på den svenska tysta överenskommelsen om att tiga ihjäl ett av våra partier och deras väljare.
Totalitärt.

6 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2010-08-23 10:41

    Hur ska man få sina barn att lära sig invänta den andras tur, inte falla varandra i ordet om dom tittar/lyssnar på debatter mellan politiker i TV och radio. Ingen nämnd och ingen glömd!

    SvaraRadera
  2. Ett äldre uttryck.."När argumenten tar slut tar våldet vid"
    I detta fall utgjordes våldet av peronangrepp.
    Kanske har hon det svårt,efter att ha brännt sina övriga tillgångar på Gotland.

    SvaraRadera
  3. Läste f.ö just på Newsmill,att GS kände sig manad, att debattera mot Jimmie.Tråkigt hon då inte tog tillfället iakt i Agenda.Vidare ansåg hon att hennes parti, fick för lite utrymme i PK-pressen.Här har vi lösningen till hennes desparata försök, att få press,under Almedalsveckan.Personligen hade jag valt ett annat sätt,än att elda upp mina enda tillgång.Men hennes självförtroende, tycks inte ha lidit nämnvärt, av den förlorade karisman!!

    SvaraRadera
  4. Det är också intressant, tycker jag, att titta på bl.a. Mona Sahlins och Gudrun Schymans halsar när dom är i teve. Dom är illandes röda, tyder väl på viss upphetsning eller hur. Mona Sahlin försöker alltid se lugn ut, men, hennes hals avslöjar henne..
    /B-M

    SvaraRadera
  5. Undrar om det inte är färginställningen, på din TV ,som är för intensiv.Båda lär sedan länge ha passerat övergångsåldern,därefter avtar bl.a upphetsningen.Tror förr att det beror på ,att båda har halsar som påminner om en gängad skruv!!
    Kanske irriterar deras utmanande klädsel,denna kroppsdel...

    SvaraRadera
  6. Jag det är bara att stämma in. Gudrun sa att allt handlade om genus och Jimmie som inte köpte det rakt av, var okunnig.

    SvaraRadera