söndag 22 augusti 2010

Nobels fredspris till Norge!


Norge har med hjälp av amerikansk och brittisk underrättelse lyckats gripa medlemmar i en av fyra identifierade terrorceller, som bland annat misstänks ligga bakom Londonbombningarna som dödade 52 oskyldiga, 2005,och misstänks för terrorangrepp i New Yorks tunnelbana förra året.

Rök ut alla krälande, vämjeliga, ynkliga, sjuka, onda likmaskar och dödsmaskiner från våra fredliga demokratier.
NU, helst IGÅR - bara rensa - och befria oss.
Heja Norge.

5 kommentarer:

  1. Tiderna förändras..
    I min barndom var en dansk dansk, vilket var illa .En tysk tysk,vilket var allvarligare...I dag skulle jag efter nysvenska vokabulär,vara mest tysk,men också spanjor och slutligen lite fransman.I min barndom fick man inte en ny nationalitet,för att man var bosatt, eller vistades i ett annat land,en viss tid.Tydligen har en form av " minderheitskomplex" utvecklats i Norden.I Sverige var det alltid så, att trots vår litenhet, ville man spela världsroll,detta är väl också det ända som finns kvar...Men varför har vi inga terrorister,när ett så litet land som Norge har?
    Slutligen finns i mitt andra hemland Tyskland,en schlager med titeln-Wo is die Zigeuner alle, jetz geblieben-Det kan jag ge svar på...Man har döpt om dem till "Rommare"...Därför!!

    SvaraRadera
  2. Fordi den Norske regjeringen importerer stemmer fra utlandet.

    Om de så må få stemmer av Osma Bin Laden for å vinne valget så får han norsk pass.

    FRP 2013!

    SvaraRadera
  3. Må du nevne denne forbannede fredsprisen? Med de prisvinnerne vi har hatt i de siste ca. 20 år, så har prisen forlengst mistet all mening.

    SvaraRadera
  4. Sorry Samantha, det var otaktiskt av mig att nämna F-ordet. Förlåt alla norrmän!

    SvaraRadera
  5. Thorsten Schütte2010-08-22 18:17

    "Wo is die Zigeuner alle, jetz geblieben" - en halv miljon dödades av tyskarna under andra världskriget på samma sätt som judarna. Då blev det inte många kvar i Tyskland. Och antizigenarlagarna i Bayern fanns kvar långt in i sextiotalet, ungefär som tvångssteriliseringar i Sverige. Inget att yvas över, precis!

    SvaraRadera