onsdag 11 augusti 2010

Kapten Klänning har massor med kusiner i hela Sverige.


Minkuppfödaren Stefan Andersson är Sveriges största minkfarmare, styrelseledamot i Sveriges pälsuppfödares riksförbund stod på TV och fördömde de misskötta minkfarmarna i starka ordalag, uteslutning röt han och såg ut som om han menade det. Samtidigt som han hyllade sig själv som exemplarisk, hans små minkar sköttes minsann som babysar, med tillsyn flera gånger om dan.
Bilder från Stefan Anderssons gård visar däremot minkar med sår, inflammationer och självstympningsbeteende.
Minns ni förra vintern när Lars Hultström, som då var ordförande för köttböndernas organisation Swedish Meat och styrelseledamot vid HK Scan och Svenska Djurhälsovården, stod och ömt klappade en kulting på TVnyheterna.
Men på hans gård filmade Djurrättsalliansens aktivister hur andra grisar tuggade på en död gris på golvet i en av grisstallarna. Flera grisar hade skador på benen och det saknades halm i boxarna.

VAD I HELVETE ÄR DET MED GUBBSEN????????? HAR DE SÅGSPÅN I HELA HUVET, ELLER HAR ALLA GAMLA SKRUVAR ROSTAT HELT IGEN?????????
STÅ OCH BLÅLJUGA INFÖR HELA SVENSKA FOLKET!!!!!!!!
SKÄMMES TAMEJ FAN.
OCH STOPPA IN DEM I SAMMA BUR ETT PAR ÅR.

2 kommentarer:

  1. Hej Soldatmamman,

    Visst är det förskräckliga bilder och filmer men har vi inte rusat åstad med domen lite för fort i denna fråga?

    Är djurrätts aktivisterna trovärdiga? Är filmerna verkligen från de gårdar de säger att de är?

    Jag är alltid väldigt skeptisk till vad media rapporterar som manifesteras tydligast i vurmandet för kriminella och dess riskgrupper.

    Våldtäkter och hedersbrott kanske är de tydligaste där det fortfarande finns en uppsjö av tyckare som säger att detta är inga brott som är särskilt utmärkande inom xyz grupperingen, det är minsann mest svenskar.

    Ehh, men Svenskar finns ju inte?

    Nä just det! Inga kvinnor våldtas allt är bara påhitt!

    Så går ännu en dag....

    SvaraRadera
  2. Skeptisk=sund.
    Det som fick mig i taket är det offentliga dubbelspelet.
    Hur man talar om kvinnors rätt och sen våldför sig och misshandlar. Hur man ser en man stå och ömt kela och smeka grisar, medan misskötseln blöder bakom ryggen. Och nu skenhelige Andersson, som får stå där idag med skammen och skägget i brevlådan och göra jättepudeln.
    Jag har lång och smärtsam erfarenhet av dubbelnaturer, så det tar liksom mitt i solar plexus.
    Må så gott Caesar!

    SvaraRadera