lördag 21 augusti 2010

Internets Che Guevara, the Man the Myth.


Julian Assange har den senaste tiden varit i Sverige för att föreläsa.
Wikileaks taleskvinna, Kristinn Hrafnsson meddelar nu att Julian Assange är kvar i Sverige och att han "ska överlämna sig till polisen inom kort" föratt försvara sig mot våldtäktsanklagelserna.

"Konspirationsteorier ökar när tilltron mot de styrande är lågt. Både Wikileaks och Julian Assanges image passar väl in i en tid då medborgarna är mer skeptiska mot de styrande än någonsin tidigare, och då förtroendet för makten efter krigen i Irak och Afghanistan befinner sig på en bottennivå."

En teori är nu så god som en ann, men mycket tyder på att det var Mata Hari och hennes talibansyster, ivriga PKK-anhängare båda två, tillika gamla grannar och döttrar till Krister Petterssons fest-mö. De lurade in Assange till World Trade Center i Stockholm under täckningen att de hade bevis för att Förintelsen aldrig inträffat.
Och ja, sen släppte de sin massiva läcka som på några timmar gått flera varv runt jorden. Fast i själva verket var det Kristinn Hrafnsson, som hade frivilligt och svulstigt webcamsex med Assange. Anmälan gjordes av dem båda i fyllan och villan för att ytterligare öka på intresset för Wikileaks Assange, the Man the Myth.
Närmre än såhär kommer vi aldrig Sanningen, tro mig.

2 kommentarer:

  1. Vilka sagor och ursäkter kommer han nu att presentera genom sin "lagvrängare", för att få till stånd ett hållbart frikännande??
    Därtill ett brott,som sker tidsmässigt helt olämpligt för "de röda".Var skall nu AB finna en ny "lämplig" person,till sina debattsidor?? Har "Silberskin" tid för fler så svåra fall?? Hur skall Mona nu uttala sig?? Om det skedda skedde, är det ju allvarligare en trekanten i LO-lägenheten!!I vilken ruta skall BRÅ,vid fällande dom, sätta in denna våldtäkt, utan att skada statistiken??
    Tala om dystra tider, för det "gamla hederliga" sosse-partiet.Samtidigt braskar deras "kvällskollega" affären med stora rubriker...Ack,Ack,Ack.... Ja,fråga får man!!

    SvaraRadera
  2. Knappt hinner man skriva en kommentar om våldtäkt,så ändras hela anhållan till "sexköp"
    Vad kan detta ha kostat denne gode man??Blir det nu en rättegång i detta världens äldsta yrke??
    Ja,men nu får vi avvakta tills efter valet..Men som allt i "vårt land" kommer alla fakta att läggas på bordet. I Catalinaaffären på 50-talet, dröjde det femtio år, innan säkerhetspärren släpptes!!Men ni som lever får se...

    SvaraRadera