måndag 2 augusti 2010

Bo´s kommentar värd bloggspace!


Bo Grahn sa...


"Jag sitter på T-banan och ett lesbiskt par hånglar mittemot mig. Plötsligt säger en av dom: "Blir du kåt du, heterogubbe!?"

När jag kommer hem läser jag i tidningen att RFSL har haft ett seminarium på Pride om att många HBT personer känner sig otrygga i T-banan...

Om jag nu skriver att även HBT personer kan vara födomsfulla och elaka så får jag säkert 20 svar att det är JAG som är problemet."

Kom att tänka på en Thåströmmare:

Det är ni som e dom konstiga. Det är jag som e normal.

Det är ni som e dom konstiga. Det är ni som e som jag.

4 kommentarer:

  1. Läste den förut. Finfin :)

    Jag är ju en levande provokation. Medelålders, medelklass, vit, gift, hetero, Israelvän, jewish wannabee, Sverigeälskare och totalt politiskt inkorrekt.

    Puss!

    SvaraRadera
  2. Thorsten Schütte2010-08-02 19:43

    Egentligen är det lika dumt att i alla lägen försöka vara politiskt korrekt som att kokettera med att man är politiskt inkorrekt, att man tillhör "verklighetens folk" o s v. Varför inte helt enkelt vara sig själv och medge att ingen människa kan vara helgjuten, utan inre motsägelser? Avgrunden är inte mellan mig och den andra, utan inom mig, en smärtsam, men nödvändig insikt!

    SvaraRadera
  3. @Thorsten Schütte. Med tanke på att det finns ett helt näringsfång av människor inom media, politik och kultur som lever på att rapa upp maktens pseudoreligiösa dogmer om lyckan med massinvandring, feminism, allehanda perversioner och värdenihilism i största allmänhet så finns det all anledning att kontrastera med det explicit politiskt inkorrekta.

    SvaraRadera
  4. Bo Grahn skulle givetvis svarat jakande på frågan, och därefter bett att få vara med i leken:-))

    SvaraRadera