torsdag 5 augusti 2010

Akta, akta alla kissnödiga förskrämda politiker, nu kommer SD och tar er!!!!


"Kaos hotar om SD får vågmästarroll. Flera opinionsundersökningar pekar mot ett valresultat där Sverigedemokraterna blir tungan på vågen."

Hela etablerade svenska politikereliten lägger fegmesigt och yberhysteriskt benen på ryggen, och flyr, som om de ser illgröna spöken mitt på dan, bara man nämner Sverigedem....Oj, förlåt blev ni jätterädda nu, Sahlin, Ohly och alla andra!
Vad hände med - "Vi tar fajten"?

Näääääää, vet ni vad!
Jag skäms.

In med SD i riksdan
, låt dem vädra de känslor om integreringen som ni fegisar sopat under mattan allt för länge. Det är ett minimikrav för vad intelligenta och kommunikativa svenska politiker bör kunna hantera.
Att paniskt fly och att göra Jimmie Åkesson till en pestsmittad demon, är inget annat än att underkänna sig själv och sina egna politiska möjligheter.
TRAMS.

8 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2010-08-05 14:06

    Jag tror det blir bäst att bemöta SD i riksdagen i en saklig debatt och dessutom göra skillnad mellan sak och person (dvs riksdagskvinnor/-män från det andra partierna ska inte ägna sig åt vuxenmobbning typ utfrysning i matsalen osv).
    Sedan behöver Sverige en stabil majoritetsregering som SD helt enkelt inte är mogna för (och jag tvekar om dom någonsin blir det). En stor koalition mellan M och S skulle lägga en våt filt över politiken och präglas av maktens arrogans. Då föredrar jag antingen alliansen + MP (då kan exvis en obligatorisk statlig A-kassa införas som MP inte får de rödgröna och facket med på) eller S + MP + minst ett av dom mindre allianspartierna, då slipper vi Ohly! Det fungerar ju bra i många kommuner och landsting, varför inte även på riksplanet?
    För övrigt börjar jag på mitt nya jobb på måndag och arbetsbristen blir ett minne blott, så det blir glest med bloggbesök under arbetstid!

    SvaraRadera
  2. Det skall bli underbart att se SD i riksdagen och gärna med mångfalt fler procent än de i opinionen. Att SD inte skulle vara rumsrent som pajasen ovan påstår är rent dravel. Tror Herr Schütte borde ta en liten resa i våra grannländer och så kanske polletten tillslut trillar ner. Utom-europeisk massinvandring där värdstaten böjer sig för den nya minoriteten är sjukligt och det har de flesta länder i väst förstått ... än så länge exklusive de handlingsförlamade riksdagspartierna.

    SvaraRadera
  3. Kan inte påstå att jag är särskilt rädd för dessa bondtölpar i gabardin. Däremot är det pinsamt att en så stor del av svenska befolkningen kan tänka sig att manifestera sin uppenbara rädsla för allt som inte doftar mammas köttbullar, allsång på skansen och sill, så till den milda grad att de nödvändigtvis ska rösta in ett av europas mest pinsamma partier i vår riksdag.

    SvaraRadera
  4. Upphovspersonen till inlägget 07.10 slog verkligen huvet på spiken! Halal-slakt, Sharia-lagar, stening, m m, luktar inte precis "mammas köttbullar". Och vi ska förhindra att de nånsin blir även en svensk verklighet. F n är SD det enda parti som vågat ta upp kampen. De får därför min röst 19 september. Alla andra frågor är sekundära!

    SvaraRadera
  5. Kalle008 säger: Saklig debatt? Det skulle gammelpartierna ha, för ett tag sen. Därpå vacklade Maud Olofsson och Mona Sahlin ut från ringen, söndermalda.

    Och sedan blev det ingen mer match.

    Anledningen är enkel: Jimmie Åkesson har förmågan att ta upp frågan om obehagliga sanningar, som inte kan bestridas. Och då räcker det inte att vara statsminister, man får stryk i alla fall.

    SvaraRadera
  6. det kvittar vad man tycker om SD, om de har någon politik eller ej - deras enda uppgift ät att äntligen tvinga de andra se massinvandringen som ett problem som måste tas upp och handskas med, samt att äntligrn tala om för oss som betalar, vad kalaset kostar

    SvaraRadera
  7. Jag vill veta vad det kostar skattebetalarna att ge SD's kommunalråd betalt för att låtsas vara politiker, när de sen inte ens orkar dyka upp. Tråkigt att utnyttja systemet på detta sätt för egen vinning, men det kanske bara är en gammal fin svensk sedvänja som vi ska kämpa för att bevara?
    Här är bara ett av många exempel:
    http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=114&artikel=3443283

    SvaraRadera
  8. Rösta på SD och få bort liklukten ur Riksdagshuset ...

    SvaraRadera