tisdag 13 juli 2010

Those gosh darn hycklare!





I tidernas begynnelse började Björn laga mat härute inför gästerna på ön, han stekte abborren vid borden på stora runda häftiga stekbord.
Sent omsider, sådär 10 - 15 år efteråt, har Per Morberg gjort sig känd som matlagare på TV och använt samma typ av stekbord. I takt med att namnet Per Morberg fick kändisstatus "tillverkades" stekborden genom att placerades två handtag och Morbergs namn på sidan, och vips, så var stekbordet ca 15 000:- dyrare. Morbergs kokböcker har jag också trillat över i julhandeln. Fine, smid medan järnet är varmt, inte mig emot - men kom inte till media och var pretto efteråt!
Som idag i SvD:

-"Det där äckliga 2000uttrycket att ´odla sitt varumärke´ handlar för mig om att värna min integritet", Per Morberg berättar att han nästan alltid säger nej till att sätta sitt namn på företagsprodukter.

1 kommentar:

  1. Thorsten Schütte2010-07-13 20:45

    Samma sak med insynsskyddet som ett slags "rullgardin" på kombibilar - min morbror hittade på och byggde ett sådant till sin Passat -75; nu är detta standard!

    SvaraRadera