tisdag 20 juli 2010

Lugnt men blåsigt.


Kräftor med Sebastian och Pernilla igårkväll, och därefter en jamsession med Sebban på gitarr and the Bjorn sjungande With a little help from my friend skulle ha gjort Joe Cocker tårögd. "Den svarta stryksöndagen" förpassades till minnets sopsortering och hamnade i behaglig glömska.
Idag är solen gul och stor, Björn har installerat ytterligare ett kylskåp, stort, vitt, rent och kallt, och röker idag fisk. Han passar rökeriet som vore det hans bäbisar däri.
Jag har lite städ och fönsterputs samtidigt som jag går här och inte kan släppa tanken på "BFF". Det var kanal tres underhållning till den strykande arga-mättan.
BFF står för best friend forever, och var ett program där 18 ungdomar mellan 20 och 30 år skulle kämpa för att bli Paris Hiltons bästa vän nånsin.
Paris satt på en tron som bara fjortisar kan drömma om, och höll i sin välmanikyrerade hand en diamanströdd spira, samtidigt som hon förpassade den ena förhoppningsfulla efter den andra ut i perifirin med ett "TTYN".
TTYN,titiwajän, ja ni kanske fattar. För mig tog det ett par timmar.
Étt avsked med TTYN, =talk to you never, gör att du inte behöver gå och hoppas......
Och jag ska inte trötta er med berättelser om flickors sämsta sidor som gladeligen och med viss njutning togs fram för att nå målet att bli bästis med The Paris Hilton.
Hjälp, jag har varit i UFO-land!
TTYS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar