söndag 4 juli 2010

Holy smoke, Aftonbladets Kennet Anreasson har bara ett öga!


Kennet Andreasson skrev igår på Aftonbladets ledarsida: "Danmark – ett förgiftat rike" och avslutade med att utropa "Danskjävlar!".
KA skriver:
-"Detta (främlingsfientligheten) har förvandlat Danmark, förgiftat hela det politiska klimatet. Minsta gemensamma nämnare för partier som samlar omkring 90 procent av väljarna är en besatthet av att stänga ute ”de fremmede” och täppa till varje litet kryphål i det danska stängslet." Och att det finns en "kontaktlös­het mellan väljare och deras valda"
Kennet Andreassons storvulna svenska rasism mot danskar ger mig kväljningar.

Jag brukar tänka, tänk om det vore precis tvärtom:
-"Sverige ett förgiftat rike."
" Detta (skräcken för att tala om problem med invandringen)har förvandlat Sverige, förgiftat hela det politiska klimatet. Minsta gemensamma nämnare för partier som samlar 90% av väljarna är en besatthet att stänga ute all form av kritik, och täppa till varje litet kryphål i det svenska stängslet. Det finns en kontaktlöshet mellan väljare och deras valda. Svenskjävlar!"



Några övriga kommentarer till KAs artikel:
-"Vad är det Danmark gör som är så förskräckligt? Är det att dom ställer krav på kunskaper i danska, kunskap om det danska samhället? Att dom ställer krav på försörjningsförmåga om man vill att en anhörig skall få invandra? Att dom ifrågasätter det rimliga i att en "flykting" kan resa till hemlandet på besök/semester?"

-"Med tanke på hur det ser ut i Sverige, Södertälje i synnerhet var man inte ens har kontroll över det egna territoriet, kanske man borde skicka några svenska politiker på studieresa till Danmark och lära hur man sköter ett land, för nog verka di svenska ha tappat greppet fullständigt."

-"Danmark är ett fantastiskt land med politiker som värnar sitt land och lyssnar på sitt folk. Det är snarare Sverige som är ett förgiftat rike sedan 30 år tillbaka. Förgiftat av alla som skall skriva folk på näsan vad dom skall tycka".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar