måndag 5 juli 2010

Hetaste trenden i Paris, män och kvinnor byter stil.



» Om det är upp till designers i Paris sitter feminina tillbehör bäst på män. Kvinnorna däremot ska hålla sig till ett klassiskt manligt snitt. «

Jag visste, det, jag visste det - jag har varit misstänksam ända sen den sommaren när alla killar blev besatta av att bära babyrosa skjortor!

2 kommentarer:

  1. Kommer ihåg en gång för flera år sedan! Leif och jag var bjudna på maskerad. Och vi hade verikligen idétorka, ingen aning om vad vi skulle klä ut oss till, sent ute var vi också, som vanligt, när det gäller oss!
    Då fick vi en snilleblixt, vi bytte kläder med varandra, jag tog Leifs kostym med slips och allt, vattenkammande allt hår bakåt. Leif tog min lilla svarta (att han kom i den berodde på att den var elastisk och Leif är inte alltför stor) nylonstrumpor, lockat hår med hårband i och sist make-up. Så snygg han blev! Vi, ja mest han, gjorde succé! Långt senare på kvällen, när Leif besökt herrtoan, hade han dock glömt att han var "kvinna"! Efter toabesöket hade han så ordentligt dragit upp strumpbyxorna så långt det gick, men, han hade glömt att dra ner det elastiska svarta fodralet!! Vilken syn!! Det var många som vek sej dubbla!!
    Det är väl vad jag vill ha sagt med detta att män och kvinnor byter kläder....
    /B-M

    SvaraRadera
  2. Ho, ho, ho! Det visar bara att det spontana slår det i detalj planerade!!

    SvaraRadera