lördag 19 juni 2010

Sitt ni där och sura, Ohly och Åsa Linderborg.


Medan vi andra med stolthet och glädje i hela bröstet, sett det sagolikt vackra och lyckliga brudparet i Nordens Venedig, Stockholm, Stockholm stad i världen.

"Avsky det onda - släpp in det goda!"

Kronprinsessan visar sin kärlek till oss svenskar, och ökade på kortegevägen för att så många som möjligt skulle få en chans att se dem.
Jag kom direkt på ett tips till Victoria när hon så småningom ska skapa sig ett valspråk, det är självklart:
"Med svenska folket i hjärtat".

7 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2010-06-19 22:22

    Det knepiga med frågan monarki eller republik är att republikanerna har alla principiella argument på sin sida, men rojalisterna verkar ha så mycket roligare...

    SvaraRadera
  2. Ja Ohly hade representerat sitt parti betydligt bättre om han tackat ja istället för att som en pajas lufsa runt hemma och bränna sig på ungsluckan mm.

    SvaraRadera
  3. Åh, vilka härliga kommentarer! Björn var inne på samma tanke, mungipor upp på rojalister, mungipor ner på republikaner. Jag vet vilket samhälle jag vill leva i!

    Kin, Ohly - vilket loose-and-loosegame han spelade. Kul grepp av Luuk att visa upp hans torftighet närv hela Sverige var i festyra!

    SvaraRadera
  4. Thorsten Schütte2010-06-20 08:28

    Efter ett härligt 50-årskalas med oväntat bra "Bröllopsväder" på en ö mitt i Mälaren i går drar vi till stugan nu, vi hörs dock från och till!

    SvaraRadera
  5. Instämmer med era allihopa här ovan! Satt som fastnaglad framför teven från eftermiddag till sena kvällen! Vilket underbart brudpar och vilken underbar fest! Och, vilka tal som hölls! Det var fantastikst att se alla vackra (och mindre vackra) klänningar! Men Bruden var vackrast!! Och kärleken strålade från brudparet! Jag lipade hela kvällen!
    Hur ska det gå när Magnus gifter sej...Mamma Mia och jag som ska sjunga och allting....!!
    /B-M

    SvaraRadera
  6. Så häftigt att kunna sjunga på sin sons bröllop, åh vad avis jag blir. vad blir det, eller är det hemligt?

    SvaraRadera
  7. Thorsten Schütte2010-06-22 14:29

    Hade telefonkontakt till mina systrar och min moster i Tyskland i går och pejlade även in kommentarer om bröllopet och brudparet. De var mycket positiva och min annars så radikala ena systrar menade att i en monarki hade Tyskland besparats det politiska teater som nu råder runt tillsättningen av en ny Bundespräsident.

    SvaraRadera