måndag 7 juni 2010

här står de turkiska pacifisterna och väntar på de israeliska soldaterna.


VG

4 kommentarer:

  1. Ja, de ser ju verkligen snälla ut!

    /Öbon

    SvaraRadera
  2. Hva skulle egentlig Israel ha gjort?

    Skulle de latt være å borde skipet slik at blokaden ble avsluttet og det ble fritt frem for Hamaz å frakete inn raketter igjen?

    Vesten lar ser lure av et velresgissert opplegg finansiert av en organisasjon som har utslettelse av staten Iesrael som sitt fremste uttrykte mål.

    SvaraRadera
  3. Visstnok så stod de vakt utenfor døren, det er andre bilder av israelske soldater som blir tatt inn i båten og undersøkt av en lege (også et bilde av en israelsk soldat som faller ned trappen).

    SvaraRadera
  4. Javisst! Pasifister. Og i vår fredelige avkrok, skriver avisene side opp og side ned om “internasjonalt farvann”. Ingen av dem forstår visst at skipene ikke var på vei til israelsk farvann. De var på vei til Gaza. Skulle de stoppes, måtte de stoppes i internasjonalt farvann. Israel hadde varslet dette på forhånd, og det er feil at det er opplagt at de ikke hadde rett til dette. Siden man har rett til selvforsvar, og de har erklært en lovlig blokade av Gaza- for å få slutt på terrorbombingen derfra- måtte de borde. De ville borde for å inspisere, og hadde lovet å deretter hjelpe til med å få den lovlige delen av lasten fram. Legg forøvrig merke til at Hamas ikke er interessert i å få hjelpen igjennom, nå. Det var nemlig ikke lasten som var poenget her, poenget var å få brutt blokaden, så Hamas igjen skal kunne få sine sendinger av bomber og raketter igjennom.

    Når norsk kystvakt border russiske fartøy i norsk økonomisk sone, er det også i internasjonalt farvann i “militær” forstand. De russiske fiskerne står ikke med jernstenger og dundrer løs på nordmennene som kommer ombord. Og det gjør heller ikke fredsaktivister.

    SvaraRadera