onsdag 2 juni 2010

Hänger det på håret?


Såhär kommenterade B-M inlägget om Söderlings vinst;
-"Bra gjort! Såg några bollar, vilket spel! Men, tycker att Söderling inte har en "tennismässig" frilla!! Kort stubb hör hemma någon annanstans! Eller hur?? :-D"

Kom igen nu allihopa, jag vill ha idéer och tankar om tennisfrillor, funkar inte stubb- är det kanske Robins fall i semin??

3 kommentarer:

  1. Gud förbjude, vi får hoppas att Robin inte är som Simson, att kraften sitter i håret! Men jag tänkte mej mera en Björn Borg-frilla, eller varför inte en McEnroe-frilla?? Förutsättningar verkar finnas iallafall!
    Tycker tennisspelare är dåliga på sin stil! Tjejerna är fräna med tuffa frisyrer och kläder. Killarna verkar gilla "baggy-stilen" med det är väl bra kantänka, då får dom ju plats med sina ballar, eh förlåt bollar!!
    /B-M

    SvaraRadera
  2. ha-ha-ha, tokiga B-M, jag behöver dig idag, i synnerhet!

    SvaraRadera
  3. Förstår det Carina, vilket strul alltså! Och att det inte gick att byta? Hur tokigt som helst. Och du som är i flygbranschen vet väl att det går att göra om passagerarlistan? Sådant här är bara sååå jobbigt och tänk alla som kommer till medaljceremonin? Känner med dej Carina, verkligen!
    /B-M

    SvaraRadera