fredag 28 maj 2010

Tuta INTE på parkeringsplatser!


Efter att 23åringen har dömts för att ha vållet 78-åriga Ingers död och fått 1 år och 10 månader säger 23åringens advokat Silbersky:
– Jag vet inte om min huvudman är oskyldig men han KAN vara oskyldig. — Om juridiken fungerat som den ska så skulle min klient ha frikänts.
Ulf Kristiansson, på Helsinborgs Dagblad frågar sig:
-"Jag undrar om det är så bra att säga så. Gillar lagmannen Ralf G Larsson, som för övrigt också undervisat i juridik på universitetsnivå, att en advokat talar om för honom hur han ska göra sitt jobb för att det ska vara juridiskt korrekt?"

Mer klirr i kassan blir det i alla fall för Silbersky alltså, som överklagar domen liksom för RödaKors-svindlaren tidigare i veckan.

För Silbersky
försvarar bara snälla, oskyldiga stackare som aldrig gjort nåt ont. De är bara oroligt lagda, lite lösa i magen, känsliga för löpsedlar, de hjälper gärna gamla tanter över gatorna och ljuger aldrig, inte ens i deklarationen.
Och ändå förlorar han sina mål.
Konstigt.

5 kommentarer:

  1. HAN KOM FÖR LINDRIGT UNDAN!
    FULT AV SILBERSKY ATT GÅ VIDARE, HOPPAS PÅ STRÄNGARE STRAFF!

    SvaraRadera
  2. Detta är väl bara ytterliggare ett bevis på Sveriges förfall från en välfärds och rättstat till en medioker bananrepublik vars enda intresse är att inte stöta sig med de politiskt korrekta medierna.

    SvaraRadera
  3. Tyvär har det gått så långt i Sverige att man kan gruppvåldta, misshandla andra till döds (blir offret skadat för livet ses det som en liten bagatell och som vanligt är det synd om gärningsmannen) och bete sig i princip hur man vill utan påföljd.

    Jag anser att ALLA ska ha en chans, två eller kanske till och med tre (men givetvis ska det dömas ett hårt straff redan första gången) men efter tre allvarliga brott (allvarliga brott är tex grov misshandel, drogsmuggling, kört på fyllan och skadat någon för livet etc etc) så ska personen låsas in för gott.

    Då vet ALLA vad som gäller så med all säkerhet skulle brottsligheten minska radikalt.

    Och för det fåtal som inte förstår 'att nu är det allvar', får helt enkelt ta konsekvenserna och faktum kvarstår - är man så dum att man inte fattar 'att nu är det allvar' så är det nog ingen större förlust för samhället för vederbörande är med all säkerhet så pass dum att han, eller i ytterst sällsynta fall, hon är så pass dum att dom inte skulle kunna utföra ens det enklaste jobb.

    Men den stora vinsten kommer offren tillgodo som slipper att behöva höra det gamla vanliga 'gärningsmannen är väl känd av polisen sedan tidigare'.

    Men som alla vet så finns det TVÅ saker vi svenskar aldrig kommer få ha tex en folkomröstning om - invandringen och frågan och brott o straff.

    SvaraRadera
  4. OJ vilket hån mot svenska medborgare den milda domen är.
    Är ett människoliv inte mera värt ?
    Är detta priset vi ska betala för genorisitet ?

    SvaraRadera
  5. NI FÅR POLITIKERNA FRÅGA FOLKET HUR STOR INVANDRINGEN SKA VARA ! FRAM FÖR EN FOLKOMRÖSTNING OM DETTA.
    DE SOM UPPTRÄDER PÅ DETTA SÄTT VILL VI INTE HA HIT !

    SvaraRadera