måndag 17 maj 2010

Silbersky - en ödesdag för dig! Du har klienter som i Allahs namn inte tänker förlora målet.

Parkeringsmordet i Landskrona när Inger 78 dödades, ska nu få sitt lagliga efterspel, rättegången börjar idag.

Gick det till såhär:
Åklagaren menar att 23-åringen ska ha misshandlat kvinnans 71-åriga make genom att ge honom ett slag i huvudet så att han ramlade omkull på marken. 23-åringen fattade sedan tag i Sven och kastade honom över motorhuven på en bil. Sedan tilldelades mannen flera slag i ryggen. Inger fick ett kraftigt slag mot huvudet eller övre delen av bålen – ett slag som gjorde att hon föll till marken. Hon fick en fraktur i den bakre delen av skallen, blödningar mellan hjärnans hinnor, hjärnsvullnad, blödningar i hjärnan och tecken på tryckökning i hjärnan.

Eller såhär:

23-åringen själv har en annan version. Han menar att Sven slog först och att han då blev förvirrad och puttade honom. I samband med tumultet backade han och stötte då ihop med kvinnan, säger han. Han tror att han kan ha träffat henne med huvudet. Kanske råkade han stöta emot henne ytterligare en gång då han vände sig om.

Hmmmmmm, nog har jag i mitt liv "råkat stöta ihop", men haft tur hittills och inte dött av det.
Tror vi kan förvänta oss precis VAD som helst idag, både av åhörarna - och inte minst av Silbersky, för Allah nåde honom om han inte vinner detta!!!!!!!!!!

1 kommentar:

  1. Jag tycker advokat Silbersky ska gå i pension.
    För allas vår skull! Men, han kanske behöver pengarna.....
    /B-M

    SvaraRadera