söndag 23 maj 2010

Rödgröna tror på Reinfeldt, men vad hjälper det????


Närmare var tredje rödgrön väljare föredrar Fredrik Reinfeldt som statsminister framför Mona Sahlin, visar en färsk Demoskopundersökning.

Per,socialdemokrat, 09:19, 23 maj 2010 kommenterar såhär i DN:
-"Jag tycker att både Reinfelt och hans finansminister är otroligt skickliga politiker och inger ett stort förtroende. Tyvärr har partiet de representerar inte samma människosyn som mej och därför kan jag aldrig rösta blått. Även om Sahlin inte är den bästa partiledaren så spelar det ingen roll, för det parti hon representerar driver den politik som jag vill se i vårt land. Jag har funderat på hur man skulle få Reinfelt och Borg att bli sossar. Det skulle vara optimalt för vårt land."

Ehhhhhhh......?

1 kommentar:

  1. Thorsten Schütte2010-05-23 15:42

    Om det inte vore för borgarnas kalhygge i sjukförsäkringen och i A-kassan samt högre beskattning av försäkrad (sjukförsäkring, a-kassa) och uppskjuten (pension) inkomst jämfört med direkt sådan, skulle nog många som vände G P ryggen förra valet även göra detta igen mot Mona. Men nästan alla har i släkt och/eller bekantskapskretsen någon som drabbas av haveriet i socialförsäkringarna eller så har man råkat ut för det själv. Och då väljer man att inte rösta borgerligt i alla fall!

    SvaraRadera