torsdag 13 maj 2010

Redan?


Igår läste jag om att forskare har kommit fram till att du gör färre misstag med koffein i kroppen. Några koppar kaffe, har i olika tester som fokuserar på minnet, uppmärksamhet och resonemang, visat på stora förbättringar.
Hmmmmmm.
Efter ett helt liv med oregelbundna tider - I could have told yoy so.

1 kommentar:

  1. Kanske var det kaffet som gjorde mig kreativ ikväll?

    Grannen och jag stod och blängde på kirskålen som växer emellan våra tomter, jag har i princip utrotat dem på min sida men min stackars granne har det inte och har så dåligt samvete för det. Hon har nu en filosofi att om man äter den så kommer den säkert försvinna, allt man odlar för att äta har ju en tendens att vara mer svårodlat än ogräs.

    Jag, grannen stod och tuggade på kirskålsblad och konstaterade att det går definitivt att äta. Vad kan vi tillaga? Tankarna gick igång så ikväll tog jag durkslaget, gick bort till hörnet av trädgården med min sax i högsta hugg och fyllde durkslaget med kirskål inklusive stjälk. Sedan in och lade den i iskallt vatten och sköljde noga.

    Sedan fram med matberedaren, i med kirskål och en halv solovitlök, salt, en rejäl klick smör och några tjocka skivor av parmesanosten och så full rulle på maskinen. Det blev en jättegod röra som jag för tillfället lagt ovanpå fläskfilén som står i ugnen ovanpå skivad potatis, tänkte låta det smälta ner.

    Resten kommer nog hamna på frukostsmörgåsen, kex eller crostini.

    Tänk att ogräs är så gott, ingen mer ruccola eller persilja så länge kirskålen finns gratis hos grannen :-)

    Trevlig kväll

    Marie

    SvaraRadera