tisdag 11 maj 2010

Playboybunnies var nånting heeeelt annat.


För många är regelbundna botoxinjektioner i ansiktet en självklarhet. Preparatet, som egentligen är ett starkt och dödlig gift, förlamar musklerna och tar därmed bort rynkor. Men många känner inte till är att sprutorna inte bara slätar ut, de kan också ge upphov till helt nya rynkor.
När vissa muskler förlamas, så får andra delar av ansiktet jobba desto mer för att kompensera.

På den som har sprutat botox i sina pannmuskler blir det särskilt synligt över näsan. När man skrattar rynkas den nämligen på ett sätt som påminner om nosen på en kanin, vilket är jätte- jättegulligt - på kaniner!

2 kommentarer:

  1. Det gäller att skaffa sej vackra skrattrynkor! För rynkor, det får alla jordens människor när dom blir äldre, mer eller mindre.
    Kommer ihåg en gång när jag åt på restauring. Mina ögon fastnar på en kvinna snett emot mej. Hon var mycket vacker, snyggt målad, blont hår, snygg frisyr, vackra kläder. Hon satt och pratade med sin väninna. Då tar hon upp handen och rättar till något i håret. Handen var en gammal kvinnas, rynkig och brunfläckig, liksom klolik. Det var chockartat att se kontrasten, hon förvandlades framför mina ögon till en.......häxa! Creeeepy!!!!
    /B-M

    SvaraRadera
  2. Själv har jag kroppseget botox *, så någon insprutning behövs ej ;-)

    (*tillräckligt med underhudsfett)

    /Öbon

    SvaraRadera