måndag 17 maj 2010

Idag delas Polarpriset ut......ehhhh.....

...jaha?.......har de lyckats hitta fler totalt okända eller bortglömda människor med konstiga namn, som de tycker utmärkt sig inom musiken........Hurra.....eler nåt.

3 kommentarer:

  1. Björk fick det tillsammans med kompositören Ennio Morricone (har skrivit bl a mängder med filmmusik). Inte så värst okända någon av dem. :-)

    Tidigare har bl a Paul McCartney, Bob Dylan och Joni Mitchell fått "pop/rock-delen" av priset. Inte särskilt okända de heller. Så jag är inte riktigt säker på om jag förstår vad du menar.

    När det gäller den klassiska delen, har jag inte känt igen precis alla pristagare, men tillräckligt många för att veta att det gänget tillhör innelistan, de också.

    /Öbon

    SvaraRadera
  2. min andemening var att detta pris som borde vara en hyllning till allt det som Stickan Andersson stod för, populärmusik och musikglädje, i min ögon blivit en pseudohändelse. Inga medier spekulerar i förväg, det är tyst, tyst, och efteråt synes det mig ha varit en händelse bara för de invigda.

    SvaraRadera
  3. Okej, det hade varit roligt med förhandsartiklar, liksom inför nobelpriset i litteratur m fl ämnen. Men det tar väl tid innan det sätter sig. Vem brydde sig nämnvärt om just nobelpriset de första 25 åren?

    /Öbon

    SvaraRadera