måndag 10 maj 2010

Halvnaken Lady Gaga i Stockholmsnatten


Efter konserten i Globen i lördags anlände Lady Gaga till restaurangen Le Rouge i Gamla stan iklädd spetsunderkläder, håliga nätstrumpbyxor, svarta solglasögon, en blond peruk samt en jacka.

– Vi har ingen dress code, man får komma som man vill, säger delägaren Danyel Couet.

Bricke, 32 år, undrar:
-"Frågan är, skulle jag bli insläppt på krogen om jag gick i bara kalsongerna. Tror inte ens ett bar Björn Borg eller Salming kallingar i guld skulle hjälpa mig där. Ett solklart fall för diskrimineringsombudsmannen!"

Medan Megaforce, 43 år har andra tankar:
-"Vi får väl hoppas att hon skapar en ny trend.."

1 kommentar:

  1. Jag satt 4 meter från Lady Gaga och hon hade då på sig vanliga kläder där hon satt på restaurangen. Knappt att jag förstod vem som var Gaga i sällskapet. Hade inte koll på vem hon var innan kvällen, faktiskt. Flickan var en ganska grå mus om det inte varit för den hårt sminkade ögonen och risiga peruken.
    Vill inte frånta henne hennes image, men hon var synnerligen skygg och kröp ihop vid sitt bord. Det var inga party animals som kom, utan de var lugna och skötsamma. Bara deras fete slugger till livvakt som gick runt och trodde att alla var intresserade och bad oss andra middagsgäster plocka undan kameror och sånt som vi suttit med hela kvällen innan de dök upp. Lite inskränkt att tro att allt kretsar kring popartister.

    SvaraRadera