torsdag 6 maj 2010

AHA - en mystisk kvinna!


Det fanns en främmande person i cockpit innan TU-154-planet störtade vid den ryska staden Smolensk med Polens president Lech Kaczynski och högt uppsatta medlemmar av den polska regeringen ombord, de 10e april.
Det kom fram vid undersökningen av den svarta lådan som registrerade samtalen i cockpit före katastrofen.

Utöver samtalet mellan de tre piloterna och en mekaniker, upptäcktes en kvinnoröst i cockpit.Kvinnan tillhörde inte besättningen, det är man säker på.
De polska myndigheterna har ännu inte avslöjat den främmande kvinnans identitet.
Man arbetar fortfarande med flera teorier, tekniskt eller mänskligt fel, dålig säkerhet och "hot från tredje person" som kan betyda terrorangrepp eller handling som kunnat påverka besättningen.

2 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2010-05-06 13:43

    Hrm. Den viktigaste frågan nu är om kvinnan tillhör de 96 som officiellt var ombord eller om hon var nr. 97. Offren var ju illa brända, så det är viktigt att kolla upp om "body count" stämmer. Det vore bra om det här inte blir ett liknande följetong som Dag Hammarskjölds död, Palmemordet och Estonias förlisning, med lika många konspirationsteorier som privatspanare...

    SvaraRadera
  2. Du kan ju inte vara den smartaste personen ang. bin laden i Washington.

    Vadå skriker efter? Media demoniserar han ju, hur tror du Obama hade svarat om han hade fått frågan av en intervjuare i Iran? Eftersom du liksom intervjuaren inte verkar veta schimen sunni/shia inser du inte hur absurd frågan är, Ahmadinejad gav tillbaks med samma dumma fråga/svar. Nämligen att han bor i USA.

    SvaraRadera