måndag 19 april 2010

Vi som aldrig glömmer morden på Olof Palme och Anna Lindh.


mår idag riktigt illa och skakar in i hjärteroten.
Och nu får ni ursäkta franskan:

-MEN LÅS IN DET SJUKA SVINET, SKYDDA OSS MÄNNISKOR FRÅN DENNA DÅRE, SY IN HONOM OCH BEFRIA HONOM FRÅN HANS PERVERSA HAT!!!!!

Varning för denna sång.
"Jag sköt Fredrik Reinfeld idag,O när han ligger där på båren kall o blå, så står Anders Borg på tur".

7 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2010-04-19 13:48

    Ruggigt, precis så bereddes marken för Palmemordet. Undrar varför Youtube inte har tagit bort det hela än? Det här påminner även om ishockeypubliken som skrek "låt han dö"...

    SvaraRadera
  2. Vidrigt!

    Var i London när Palme mördades. "Alla" vi träffade på under resan, butiksbiträden med ursprung i Uganda, eller Indien, eller UK, eller servitörer eller pubägare, sa några vänliga ord när de förstod att vi var svenskar. Mina syndikalist- resp kommunistvänner och jag som är mer åt andra hållet, förenades i detta: att det var ofattbart.

    På färjan hem retade några muppar från ett konservativt ungdomsförbund gallfeber på folk, då de föreslog att alla inom hörhåll skulle skåla i champagne för att Palme var borta. Jag förordar inte att man ska slå någon, men det var faktiskt ganska skönt när en liten dam i 75-årsåldern gav en av mupparna en riktigt tjongande örfil och väste att han skulle minsann gå hem och tvätta munnen med tvål.

    Vad är väl denna sång, om inte anstiftan till mord?

    /Öbon

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  4. Ja som vanligt har ju då pressen rört till det igen, det var inte en person utan två som spelade igår, en popduo vid namn P.S. där jag spelar gitarr och munspel. Det är riktigt roligt att folk har reagerat så starkt som dom har gjort.
    Att ni tror på fullaste allvar att vi skulle vilja åka och skjuta Reinfeldt är ju befängt, som en offentlig person så får han tåla lite.
    Låten är ju trots allt framförd med glimten i ögat.

    Thorsten Schütte: ja det var ju verkligen såhär det gick till innan Palme mördades, det skrevs en låt om det.

    Anonym: ansiftan till mord? skulle inte tro det, denna låten har vi spelat i drygt ett år har Reinfeldt blivit skjuten än?

    och sist men inte minst till soldat mamma: du har citerat våran text lite fel det ska ju vara:
    Jag sköt Fredrik Reinfeldt igår
    Nu ligger han kall på en bår
    Men jag känner ingen sorg
    Nu ska jag ta Anders Borg
    Men jag sköt Fredrik Reinfeldt igår.

    det verkar som att låten har blivit borttagen från youtube men sörj ej för här har ni studioversionen av låten http://www.youtube.com/watch?v=d7q_D9H7Lo8. gå på våran myspace om ni vill höra fler låtar

    Med vänliga hälsningar
    Björn från P.S.

    SvaraRadera
  5. Skönt att den togs bort från youtube. Vad är egentligen syftet med att skriva en sådan låt? Vill du vara kritisk, ok, men detta är omoget och dåligt. Man kan tro det är skrivet av en tolvåring.
    Tummen ner för, vad det nu är du vill uppnå!
    /B-M

    SvaraRadera
  6. Till Björn: ja en offentlig person som Reinfeldt får lov att stå ut med en del, och det gör han. Men vad i all sin dar är syftet med att skriva en sång om att skjuta honom? Var finns det roliga i det?

    Om du och din kompis nu själva vill vara offentliga personer, eftersom er låt funnits med på youtube, får ni väl också tåla att andra inte gillar er låt och er s k humor.

    /Öbon

    SvaraRadera
  7. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera