torsdag 1 april 2010

"SAS-Jannes Charmkurs för politiker"


De är chanslösa mot Reinfeldt
Maria Wetterstrands popularitet bland väljarna stiger, men hon har ingen chans i en statsministerduell mot Fredrik Reinfeldt. Hon klarar sig till och med sämre än Mona Sahlin, enligt DN/Synovates mätning.
Men de behöver inte vara oroliga längre!
Som ni vet har jag arbetat på SAS i många år som proffsflygvärdinna och mästarpurser. SAS har ju tuffa tider, så jag har tittat på att göra nåt annat i livet.
Således avslöjar vi nu att SAS-Janne Carlzon och jag startar upp ett nytt exklusivt och lågprofilat företag, "Charmkurs för politiker".
Vi tror mycket på idén och i vår första kurs nu inför valet, kommer två kvinnor med statsministerambitioner att specialcouchas i tydligt vinnarsyfte.
Så än är loppet inte kört, alla väljare!
Ovan ses vår logga.
Vänta inte, vi har plats för fler politiker som vill bli charmproffs!
Det går bra att anmäla sig här på bloggen.

3 kommentarer:

  1. Vilken affärsidé! Politiker kan behöva en charmkurs och ett ord på vägen från "Kyrkoherdens tankar" tänker på dagens blogg "Skitprat" för det är ju det som politiker sysslar med mest, så här i valtider, skitprat, skitprat och åter skitprat! Så vinner man inga väljare, tycker inte jag iallafall. Jag blir istället väldigt skeptisk och deras trovärdighet inför mej är noll! Vilket gör att jag varje valår, får kalla fötter, vem kan man lita på???
    /B-M

    SvaraRadera
  2. Vilken suveränt bra idé! :-D

    /Öbon

    SvaraRadera
  3. Glömde säga GLAD PÅSK med allt vad det innebär!!!
    /B-M

    SvaraRadera