onsdag 21 april 2010

Parkeringsmordet, vilken fruktansvärd slump.


Den 78-åriga kvinnan, som dog i dramat på en parkeringsplats i Landskrona, hade ett åldersförändrat kärl i hjärnan som brast. Det ledde till en hjärninfarkt ch kan ge mildare straff.
Vilket olustigt sammanträffande.
I exakt samma ögonblick som hon och maken blev påhoppade av en fientlig man, så drabbades kvinnan plötsligt av sjukdom och dog.

2 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2010-04-21 12:33

    Nja, det är nog inget sammanträffande. Incidenten triggade hjärnblödningen som annars hade inträffad lite eller mycket senare. Fast det kan man ej förvänta att gärningsmannen kunde förutse, så jag skulle tro att brottsrubriceringen blir grov misshandel i stället för grovt vållande av annans död.

    SvaraRadera
  2. Kan inte detta bidragit, jag menar, kvinnan blev upprörd och att detta påskyndade hennes blodkärl i hjärnan att brista? Hon hade säkert kunna leva ett tag till med detta! Han hjälpte så att säga till att förkorta hennes liv.
    Sedan kvarstår faktum, han gav kvinnan ett knytnävsslag så föll i marken!
    Jag tycker att det finns vissa oskrivna lagar om ni förstår mej rätt, man ska inte slåss så någon kommer till skada och män ska inte slå kvinnor och yngre män ska definitivt inte slå äldre kvinnor och i synnerhet inte så att de ramlar och slår sej! Kvinnor ska heller inte slåss så någon kommer till skada!
    Någon dj-vla ordning får det väl ändå vara!
    /B-M

    SvaraRadera