lördag 17 april 2010

Minns ni Stockholms stads fastighetsdirektör Torbjörn Johansson?


Nu ska rättvisa skipas!
Det låter otroligt, men är faktiskt sant.
Stockholms stad visade tydligt att de har liten eller ingen respekt för våra pengar. De lät omoraliskt nog Johansson glida ut ur det generöst stormaskiga nätet, utan straff och med ett avgångsvederlag på två miljoner.
Men, likt en flygande seriehjälte dyker nu Riksenheten mot korruption upp och villl inleda en förundersökning.
Tack snälla Riksenheten, var på väg att helt tappa tilliten.

7 kommentarer:

  1. Minsann! Den här sidan är tydligen en egen liten domstol! Tänk jag trodde att man var oskyldig tills fällande dom avkunnats. Men som alltid träder Jantelagen in och med sedvanliga mobbfasoner tar du dig friheten att döma en person utan att du har någon som helst kunskap i frågan utöver den knapphändiga info som funnits i media.
    Vi kanske ska avskaffa lagar och domstolar och i stället låta rättvisan skötas av folk som du? Väldigt likt gamla Sovjetunionen, där dömde man också folk ohörda...och den som tror att Berlinmuren raserats har fel, DDR har bara flyttat litet längre norrut.

    SvaraRadera
  2. Det är så fantastiskt att ha en egen blogg - då kan jag bara dissa dig sådär! Och be dig leta upp en blogg som mera faller dig i smaken.
    Eftersom du yrar i nattmössan så var vänlig återkom ej.
    Carina

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2010-04-17 21:49

    Hej Carina!
    Jag förstår Din upprördhet, men bloggaren är faktiskt personligt ansvarig och kan stämmas för förtal, i synnerhet när bloggen är så populär och länkad som Din. Det kan vara klokt att ta bort just det här inlägget från bloggen, för säkerhets skull!

    SvaraRadera
  4. Omtänksamt Thorsten, men jag har bara använt mig av precis samma ordval som DN, så i såfall sitter jag i deras stora båt, den känns rätt trygg. Men eftersom jag litar på dig och ditt omdöme så ändrar jag rubriken. TACK!

    SvaraRadera
  5. Thorsten Schütte2010-04-18 21:49

    Hej Carina!
    Ja, det är bäst att ta det säkra för det osäkra ifall Torbjörn J. låter Althins eller Silberskys kontor googla efter kränkningar. För den här bloggen gäller Yttrandefrihetsgrundlagen med personligt ansvar, för Din blogg i M sannolikt Tryggfrihetsgrundlagen, där ansvarig utgivare får ta smällen (men där det känns onödigt att sätta vederbörande på pottkanten i onödan).

    SvaraRadera
  6. Tack, alltid skönt att tala med nån som vet och kan.
    På M ligger jag, på gott och ont, lite lägre. Sätter hellre mig själv på pottkanten.

    SvaraRadera
  7. Nu får vi se vad Uppdrag granskning säger i sin lilla domstol. Anonym, det där med Jantelagen känns igen från kommentar i annan blogg. Är det du som är trollet, Torbjörn ?

    SvaraRadera