söndag 18 april 2010

Korad: Marie, världsmästare på frasiga klyftpotatisar!


kommentarer:
Anonym sa...
En variant är att när man förvällt potatisen och låtit den ånga av sig en liten stund så strör man över några matskedar maizena mjöl och så vänder man ner klyftorna i en ugnsäker form med rejält med olivolja, timjan, krossad vitlök, salt, lite peppar samt rivet citronskal. Garanterat frasigt och underbart gott.
Marie

Nu har jag testat, och är jättenöjd med potatisen, värstinggott!

1 kommentar:

  1. Vad roligt att du gillade receptet. Jag är ingen proffskock men jag gillar absolut matlagning.

    Den där potatisen är helt underbar ihop med lammkotletter samt en salsa på mango, tomater, röd paprika god hackad lök (grön eller röd eller purjo) färsk chili, riven ingefära, hackad mynta lite pressad citronsaft, salt och lite peppar och så olivolja. Ibland byter jag ut mangon mot annanas eller äpplen. Beror lite på vad jag har hemma. Recepten kommer ursprungligen från Medelhavsmat för svenska kastruller, den receptboken kan jag varmt rekommendera. /Marie

    SvaraRadera