tisdag 20 april 2010

Kanske den här familjen sov när vi andra lärde oss att kommunicera, och att våld inte löser problem.


Den 23-årige man som är misstänkt för dödsmisshandeln av en 78-årig kvinna på en parkeringsplats i Lund ska vara fortsatt häktad, beslutar Lunds tingsrätt.
När beslutet meddelades blev det tumult i rättssalen. En av den häktades anhöriga skrek "idiot" åt åklagaren och kastade en penna mot honom. 23-åringen blev häktad på sannolika skäl misstänkt för grov misshandel och grovt vållande till annans död vad gäller den 78-åriga kvinnan och för misshandel av hennes make.

Jag undrar jag om inte Silbersky tagit sig vatten över huvudet till slut?
Familjen tycker förmodligen också att den som misslyckas få mannen fri också är en idiot. Tänk om de kastar pennor på Silbersky....?

4 kommentarer:

  1. Märkligt beteende, minst sagt.

    /Öbon

    SvaraRadera
  2. käraste Carina! Att följa din blogg har blivit ett måste. Den tittar på morgon eftermiddag o sena kvällen så att jag inte missar ngnting.
    När det gäller Leif Silbersky, som för övrigt är min kusin, tar ett mål ska du veta att det oftast är de som vill ha honom. Och han som är 72 faktiskt blir oerhört smickrad av detta. Vad du än tycker så är han fortfarande i den hedervärdiga ålder en av Sveriges bästa försvarsadvokater. Vi må tycka vad vi vill om förövarna men i den fantastiska demokrati vi lever i är man inte dömd förrän man fått sin dom med advokat, åtalare och domare.
    Heja demokratin.
    Kram dig Carina

    SvaraRadera
  3. Stackars dig, jag som är så besviken på Silbersky, och så är det din kusin!!!!
    Tack för att du tar det som en Kvinna.

    Men min åsikt är inte förändrad, jag har beundrat advokat Silbersky i långa tider, och förstår att dessa forna meriter gör att han fortfarande är attraktiv för vissa.
    Smickrad javisst det förstår jag mer än väl att vid 72 år fortfarande vara efterfrågad - är själv lättsmickrad - MEN jag tycker att det ligger i människans elegans och storhet att sluta medan man är på topp.
    Utan några som helst jämförelser i övrigt så kan jag ta Kikki Danielsson som ett lysande exempel på person som jag gärna hade velat minnas som hon var, innan allt bara blev pinsamt.
    Det här är miiiiil från Silbersky, Ahltin, Svennis och Wiehe, men det är tendenserna jag ser. Att man bara putsar på sitt eget monument i evigheten, som gör att jag skruvar generat på mig och vill blunda.
    Må Gud förlåta mig.

    Kram på dig själv Daisy.

    SvaraRadera
  4. Thorsten Schütte2010-04-21 08:32

    Verkligheten är, som vanligt, mera komplicerad:
    http://www.dn.se/nyheter/sverige/dodsorsak-kan-mildra-syn-pa-dodsfall-1.1081040

    SvaraRadera