fredag 19 februari 2010

Elisabeth Höglund utmobbad från Förkväll?


Jag har ett arbete som ofta utsätts för allsköns påhopp. Alla tycker nåt om mig och min kår.
Jag är flygvärdinna på SAS, ja, ja, ja, jag veeeeet.
Ni tyckere att jag är för dyr, ni tycker att jag "bara" är en servitris i luften, ni tycker att jag är för gammal, ni tycker att det viktigaste är att jag har snygga ben, ni tycker att jag ska ha rullator, ni tycker att jag är en atlanthagga, ni tycker att jag är fisförnäm, att jag har det för bra, att mitt arbete är ett enkelt skitjobb m.m, m.m , m.m.
Allt detta tycker svensk gemene man utan att nånsin ha träffat mig eller ha flugit med mig.
Jag kan berätta att lyckligtvis inget av detta stämmer.
Elisabeth Höglund är en erkänt duktig journalist som inte heller ska behöva kränkas av generaliserande idioter.

3 kommentarer:

  1. Ack ja.....dessa okunniga oberesta människor! Jag reser = flyger, väldans ofta till min syster i Italien. Dom enda människor jag litar på när jag är i luften är ni! Det är er jag litar på när det skumpar och skakar och jag är skiträdd. Det är ni som kommer med whisky (som hjälper alldeles utmärkt när man känner sej lite orolig). Då tittar jag på er och jobbar ni på lugnt och ser obekymrade ut, släpper rädslan litegrann. Fast jag vet att ni är tränade på att vara lugna i alla situationer, även om det krisar till sej....Ni är duktiga och kompetenta och jag skiter fullständigt i hur ni ser ut!! Basta!
    /B-M

    SvaraRadera
  2. För övrigt kan jag säga att jag tycker Elisabeth "håret" Höglund verkar vara en hyvens kvinna, med lite innanför pannbenet, det hade behövts i "Förkväll"! Hur intressant är det att höra på Carolina Gynning?
    /B-M, igen.....

    SvaraRadera
  3. Vi lite äldre tjejer skall stå på oss!! Det är vi som står inne med kompetens och kunskap...faan ta dom alla som är så dumma så dom inte fattar det. Och på tal om Gynning - jag jobbar i ett parfymeri och den "damen" kom ju ut med sin"egen" parfym i höstas. Den luktade gott, men icke, den finns inte hos mig....för jag tycker inte hon är så ...ja vad säger man...smart.
    Hon står för nånting ytligt och kroppsfixerat som jag inte gillar. Det hjälper inte att hon gått från blondin till brunett, korkad är hon ändå!!
    Kraaam på er / Gittan

    SvaraRadera