tisdag 8 december 2009

I USA raljerar de stora elefanterna om sina kvinnoaffärer.

Trots egna erfarenheter av uppmärksammad otrohet fiskade programledaren David Letterman upp det senaste samtalsämnet på måndagskvällen: Tiger Woods.
"Jag önskar bara att han kunde sluta ringa mig för att fråga om råd", skämtade Letterman.
Det är bara två månader sedan David Lettermans egna snedsteg blev till hett nyhetsmaterial. Anledningen var ett försök till utpressning där en man ville ha två miljoner dollar för att inte avslöja Lettermans affärer med kvinnor på arbetsplatsen. Letterman valde då att i sin egen The Late Show avslöja både utpressningsförsöket och sina otrohetsaffärer.

De senaste dagarnas intresse för Tiger Woods fick Letterman att inleda med en monolog om golfstjärnan i måndagens program, där han först konstaterade att "det ser ut som om den där Tiger Woods har lite problem".
Senare i programmet bad Letterman de i publiken som tycker att Woods är en skitstövel att applådera – för att strax efter be om samma sak för sin egen del. Det blev klappningar för både Woods och Letterman.

Han presenterade också en tio-i-topp-lista på hur Woods skulle kunna förbättra sitt anseende igen. Överst på listan föreslogs "skyll på Letterman".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar