fredag 11 december 2009

De fina poeterna dissar kärleksdikter, den fine Castenfors dissar svenska folket

Poeternas nej upprör DNs läsare

Såhär skriver Fredrik Söderling DN idag:
"Bloggare och andra har fattat pennan efter DN:s artikel om poeterna som tackat nej till att skriva kärleksdikt till Victoria och Daniel. Många tycker att Göran Greider, Kristina Lugn, Tomas Tidholm och alla andra som avböjt medverkan borde skämmas. Poeterna är ”avdankade och pirumdoftande”, lyder en kommentar. Signaturen Carina har inte mycket till övers för ”rimsmeder” vars ”krumma bröst vibrerar i echaufferad och pompös avsky. De är nämligen alldeles för FIIIIIINA, och skulle väl aldrig nedlåta sig.....”

Signaturen Rött? tror att ”en flaska rötjut lättar nog upp de så kallade poeternas negativa inställning”. Ömkligt att inte kunna skriva på betällning tycker en insändare. ”Det är länge sedan jag läst så många tunna ursäkter, det vill säga dravel från folk som kallar sig poeter”, skriver Ulf.

Kan Mårten Castenfors, konsthallen Liljevalchs chef och den som ska få upp dikterna i Strandvägens trädkronor, tänka sig att låta svenska folket ta över efter de uteblivna tilltänkta hovpoeterna?

– Nej, absolut inte, även om jag tycker det är trevligt att svenska folket tycker att projektet är skojigt, säger Mårten Castenfors."


Poeter lever tydligen för att fjärma sig, de dör hellre än att "tvingas" bli som "andra" . hu!
De SKA ha konstigt hår, vara fula, introverta och anti-allt som har med glädje att göra. De VILL tyna bort, och svälta ihjäl. Annars skulle de ju inte vara ständigt överkänsliga och vanhedrade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar