söndag 22 november 2009

Jag är hopplöst ocool.....

....sen min Sebastian flyttade hemifrån.
Först flyttade Henrik, det var tufft. Sen flyttade Viktor, det var tufft.
Sen flyttade Sebastian, det var tuffast - sen fanns ju INGEN kvar.

Sebastian var min omvärldsguru, han är av naturen en "early-adapter", så i flera år hängde jag med på bananskalet. Visste allt om nya trender, filmer, videos, tv-shows, musik och all slags artister. Jag var en rätt cool mamma, om jag får säga det själv förstås, stod i köket och rappade 2pac, visste allt om Ali G innan han blev Borat och Bruno, och hade till och med aningens,aningens häng på jeansen. Sånt, plus att jag alltid hade öppen dörr till kylskåpet och en välvilja att skjutsa vart det behövdes, imponerade på kompisarna.
Men så flyttade han, fortsatte att veta och kunna allt om allt i trendbranschen, nu som chefredaktör på www.starlounge.com, och jag är sedan dess hopplöst vuxen.

Nu är medierna fylllda med nyheter om en film som heter New Moon, och nåt som heter Twilight, och jag känner mig mossigare än nånsin, vad är det med åldersgränser som bråkas om, och nu elvaårsgräns????
Så idag fick jag äntlige, en förklaring och en innehållsdeklaration:
Den nya tonårsfilmen innehåller genomgående inslag av ångestfull stämning, ångestskrik, dödshot, våldsamma slagsmål, man med marmorerat ansikte, man får nacken
knäckt, livlös kvinna i vatten, människor förvandlas till varulvar...

Hmmmmm, inte helt fel att vara ocool ibland.

Bild på Sebban och länk
till mer vetande.

1 kommentar:

  1. Tack för hyllningen :) Men framförallt handlar Twilight och New Moon om författaren Stephanie Meyers skrämmande förmåga att indoktrinera unga flickor (och även fullt vuxna kvinnor!) till förälskelse i karaktärerna i boken. Robert Pattinson har huvudrollen. Mer om honom här: http://kandisnytt.msn.se/index.cfm?objectid=68580

    SvaraRadera