lördag 4 mars 2017

Alla tystade och kuvade majoriteter i EU, skriker efter denne borgmästare från Rotterdam.-Ta seden dit ni kommer eller åk till ett annat land, säger Rotterdams borgmästare Ahmed Aboutaleb. 

Han är själv muslim, född i Marocko, med starka åsikter om hur lyckad integration ser ut.
Rotterdams borgmästare Ahmed Aboutaleb skräder inte orden när han ger sin syn på invandrare som vägrar att anpassa sig eller som begår brott i sitt nya hemland.

- Om man kommer hit frivilligt då måste man också godkänna rättstatsprincipen och vår konstitutionella demokrati. Och när man får ett nytt hemland har man också förpliktelser som att söka jobb, lära sig språket och kulturen. Är man inte redo att göra det kan man lika väl packa väskan och söka sig till ett annat land, dundrar borgmästaren Aboutaleb.

Han berättar att han brukar säga till de invandrare som beviljas nederländskt medborgarskap att de inte bara får ett nytt pass utan också en ny identitet.
- Jag accepterar inte människor som vägrar att integrera sig. Om man inte lär sig språket och får ett jobb, vem ska då betala? Inte är det samhället som ska stå för notan.

I knäppgökslandet Sverige går 22 islamvänliga vänsterkändisar till storms mot en forskningsrapport som försöker larma om hur stora muslimska organisationer håller på att bygga upp ett parallellt samhälle som "konkurrerar med det övriga samhället om svenska medborgares värdegrund". 

Jag får en otäck känsla av att vänsterkändisarna Mattias Gardell, Jan Hjärpe, Frédéric Brusi och Anders Ackfeldt och dom andra är köpta av islaminfiltratörerna. Och att dom brinner mera för muslimer som ev blir kränkta och misstänkliggjorda, än för att bevara svenska folkets frihetliga värdegrund.

2 kommentarer:

  1. Missnöjda, okunniga landsförrädare. Ser dom som uppviglare och ingenting annat. Finns folk som har nöje i att provocera andra och mår gott av det.

    SvaraRadera
  2. Och denne borgmästare tror du på? Kom ihåg att han är muslim, och då säger man vad som helst som kan gynna den egna saken, även om det är rena lögner. Ingen att lita på!

    SvaraRadera