torsdag 14 april 2016

M - vem gillar en lame duck?


Moderaterna visar en ointressant video  om vreden över budgeten och lägger ut den på FB.;

"Nya ModeraternaLike Page
Det är ingen slump att Magdalena Andersson lånar till nya permanenta utgifter. Regeringen har övergett alla ekonomiska principer. Gilla och dela videon."

Sorry Anna Kinberg Batra, jag varken gillar eller delar.

Jag är inte dum i huvudet.

2 kommentarer:

 1. Den svenska väljarkåren älskar att bli invaggad i falsk trygghet av ljugande statsråd. Det har vi blivit i decenier.

  Svensken går omkring och flackar med blicken. Allt för att slippa se vad som händer med landet och upprepar sitt svenska mantra, "allt ordnar sig". Om svensken mot förmodan råkar slå på radion och lyssnar på debatten om budget i riksdagen så rasar en bit av fasaden. Det låter i det närmaste som någon slags förskoleklass som tjaffsar om fel saker....

  Svensken rätar på rygger och upprepar, "allt ordnar sig". Svensken ler och tänker, "10 miljarder till välfärden. Äntligen blir det ordning på allt!".

  El Presidente

  SvaraRadera
 2. Gammelsossarna tror att allt ordnar sig.Min gamla moster sade att "dom tar hand om mig" vi är många som vet hur det fungerar när det gäller våra äldre.Vården har inte alls har ordnat sig. Den har gått käpprätt åt helvete. Politikerna, och då menar jag hela sjuans storkäftade vilka framstår som kallhamrade människor speciellt när det gäller äldre.Hörde inte ett ord i budgeten om pensionerna, däremot hur många miljarder som delas ut till invandringen m.m. Folkutbytet pågår. Allas lika värde, finns den?

  SvaraRadera